Pavel Bartoș, confundat cu un rocker celebru în adolescență: Mama îmi zicea, “să nu devii golan, dă și tu la o facultate” FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

 Cunoscutul și simpaticul actor Pavel Bartoș dădea semne, încă din adolescență, că va da mâna cu celebritatea.

Invitat în podcastul lui Speak, “ La Fileu”, acesta a făcut dezvăluiri, în premieră, despre trecutul său și drumul pe care l-a avut de parcurs puștiul rebel din Miercurea Ciuc până la Ramon.

Astfel, prezentatorul “ Românii au talent” a mărturisit că, în primii ani de facultate, cu greu ar fi putut fi recunoscut, având plete și  fiind deseori asemănat cu vocalistul trupei Nirvana, Kurt Cobain. Deși  pare greu de crezut, Pavel Bartoș afișa un look rebel și sexy, ducând în anii de studenție o viață pe măsura aspectului său. Abia prin anul trei avea să realizeze că este la facultate, conform propriilor declarații, viața de noapte fiind mai tentantă ca studiul.

“Eu, în facultate, primii doi trei ani, nici nu știu cum i-am făcut, înțelegi? Mai ales că, eram în cadrul Facultății de Filologie și arătăm așa.” își amintește Pavel Bartoș cu nostalgie.

 În sprijinul acestei povestiri, actorul a arătat, în cadrul podcastului, și o fotografie cu el din acea perioada, făcându-l pe Speak sa exclame uimit: “ Mamă, boss dar erai bine! Bine!”

 

Cunoscut  în prezent, datorită multiplelor sale colaborări în domeniul filmului, teatrului și televiziunii, este greu de crezut că, în tinerețea sa, acesta a fost descurajat de către toți cunoscuții săi să urmeze calea artelor. Născut și crescut într-un mic oraș de munte, Miercurea Ciuc, tânărului Pavel i s-au dat foarte puține șanse de reușită în lumina reflectoarelor.

“ Când am zis că dau la actorie, nimeni nu credea. Du-te mă, tu din Miercurea Ciuc dai la Actorie! Du-te mă, nici nu arăți a actor!  Arăți a orice, orice … Kink Kong, dar nu actor! Deși, eu eram…!”  a povestit Bartoș cum era “încurajat”, de cunoscuți.  

Chiar si mama actorului a avut îndoieli, in ceea ce il privește: “ Toți din jurul meu aveau viața planificată, cu Excel-uri, cu…. Eu mă gândeam, ce dracu fac eu? Mama îmi zicea, “să nu devii golan, dă și tu la o facultate”, înțelegi?

Astfel,  luat în derâdere de către toată lumea, Bartoș a ales să ii mintă pe cei apropiați că va da admitere la Facultatea de Drept. Nu mică le-a fost surpriza acestora când au aflat că fusese admis, de fapt, la actorie, la Babeș Bolyai din Cluj.

Dar, parcă vrând să facă în ciuda tuturor celor care nu au pariat pe el, Pavel a început să lucreze încă din timpul facultății, îndreptându-se cu pași repezi către celebritate.

Roluri în numeroase piese de teatru, emisiuni prezentate și participări la seriale, au fost câteva din demonstrațiile lui de forță. Drumul acesta pavat cu muncă, l-a dus la începuturile acestui an la lansarea primului sau film, “Ramon”, film care, în luna februarie, a stat cu succes pe primul loc la încasări și care a fost încununarea unui vis, pe care l-a hrănit timp de 10 ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel