Pavel Bartoș, căsătorit cu o studentă. Soția actorului, poveste de viață impresionantă: „Asta a fost marea ei dorință”

Data publicării:
Pavel Bartos și sotia sa, foto Facebook
Descriere foto: Pavel Bartos și sotia sa, foto Facebook

Anca Bartoș, soția lui Pavel Bartoș, este studentă la Medicină, anul IV. Soția prezentatorului tv este fostă actriță, care a renunțat la cariera sa pentru a se dedica familiei, iar acum câțiva ani a decis să-și urmeze pasiunea. Anca s-a înscris la Medicină și vrea să devină pediatru. 

Pavel Bartoș este extrem de mândru de soția sa, care a avut curajul să își urmeze visul. 


Pavel Bartoș și Anca s-au căsătorit în 2003 și au împreună 3 fetițe. Soția actorului este o femeie extrem de curajoasă, care nu se teme să ia totul de la zero. A renunțat la actorie pentru a se dedica fetițelor sale, iar acum se  pregătește să devină pediatru.


„Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut. Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru.

Îi place enorm de mult, are har și mă bucur. Decât să regreți o viață întreagă că nu ai îndrăznit, mai bine ai bucuria că măcar ai încercat. Poate o să fac, poate nu o să fac, dar în cazul ei sigur va fi o profesie pentru tot restul vieții. Va fi pediatru, va fi chirurg, nu știu, să vedem. Decizia îi aparține în totalitate. Normal că ne-a schimbat puțin dinamica vieții, pentru că înveți cam toată ziua, fiind student la Medicină, dar uite că ne-am reglat din mers. A fost ușor, a fost greu, dar important e să ne susținem unul pe altul”, a declarat Pavel Bartoș pentru Viva.


Anca a renunțat la actorie pentru a se dedica familiei și, ulterior, a prins curajul de a-și urma visul de-o viață. 
Întrebat dacă s-a simțit vinovat atunci când soția sa a renunțat la carieră pentru a avea grijă de copii, Pavel Bartoș a dezvăluit că alegerile au fost întotdeauna ale soției sale, iar că el a încurajat-o în tot ce și-a propus. 


„Ea a făcut acest pas nu pentru că eu i-am spus, ci pentru că ea a simțit acest lucru. I-a plăcut atât de mult ideea de familie, de a avea copii, de a sta lângă ei, de a-i educa ea, nu bona sau menajera. A fost dedicată, și ăsta este un har. Normal că m-am bucurat că s-a întâmplat așa. Eu i-am spus de multe ori: „Nu vrei să reiei? și mi-a zis: „Nu, nu simt nevoia. Mă simt împlinită prin ce am făcut cu copiii și fac în continuare.

Apoi, asta a fost marea ei dorință, să facă medicină. Atunci când erau copiii mici și se îmbolnăveau, ea avea un soi de har, știa ce trebuie făcut, s-a și documentat. După ce s-a documentat din ce în ce mai mult, a început să îi placă treaba asta. Normal că mie mi-a fost bine știind că ea e acasă, cu copiii. Astfel, eu am putut să îmi fac meseria și mai bine, să ne fie mai bine tuturor. Mi-a dat o relaxare extraordinară. Acum își îndeplinește visul”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 

 

Actorul este extrem de mândru: „Este de admirat, ştii cât e de învăţat?”

 

Pavel Bartoș a povestit în cadrul podcastului lui Mihai Petre cât o admiră pe soția sa pentru curaj și ambiție. 

„Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ea vrea să fie medic pediatru, dar la finalul facultăţii nu ştii cum se vor schimba lucrurile. Este de admirat, ştii cât e de învăţat? Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hăruită. Cred că asta a fost să fie. E de admirat la ea că nu a renuntat niciodată la visul ăsta. A renunţat la cariera de actriţă pentru că i-a plăcut să fie mamă, şi asta e de admirat. I-am şi zis: ‘acum hai, vino cu carnetul de note să văd. Şi am văzut note de 10, ‘pe tine te duc la cofetărie. Când a intrat în anul I de facultate am zis: ‘spune-mi şi mie când e prima şedinţă cu părinţii, ca să ştiu să mă duc, să văd ce rechizite îţi cumpăr. Este enorm de învăţat, eu am crezut că înveţi în sesiune, dar aici înveţi zi de zi”, a declarat Pavel Bartoş în cadrul podcastului realizat de Mihai Petre. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel