Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme. Care este secretul celebrului actor: „Nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc”

Data publicării:
Pavel Bartos , foto Facebook
Descriere foto: Pavel Bartos , foto Facebook

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Cum a reușit să slăbească 12 kilograme și care a fost motivul pentru care a vrut să își schimbe stilul de viață. 

Pavel Bartoș se bucură de un succes imens pe plan profesional. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și oameni de televiziune din România. Ba mai mult, acum a dat și un exemplu de ambiție pentru toți oamenii care vor să slăbească. Actorul și-a propus să dea jos câteva kilograme, iar motivul este neașteptat. 


Pavel Bartoș va începe în primăvara acestui an filmările pentru o producție cinematografică proprie, iar din acest motiv s-a pus pe slăbit. Actorul a început să facă sport și a fost mult mai atent la alimentație. 


„Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm. Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc”, a declarat Pavel Bartoș pentru Click.ro.


Pavel Bartoș și-a propus încă de la finalul acestei veri să dea 12 kilograme jos și iată că a reușit cu multă ambiție. Actorul spune că se simte mult mai bine acum și nu îi va fi deloc greu să se mențină. Chiar dacă nu are un regim, Pavel Bartoș spune că cel mai mult l-a ajutat sportul. 


„Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a mai declarat Pavel Bartoș, potrivit sursei citate.

 

Pavel Bartoș:”În copilărie, idealul meu era să fiu lucrător la alimentară”

 

„Idealul meu era să fiu lucrător la alimentară.   Ca să nu mai stau la coadă. Pentru că eram cel mai mare, eu trebuia să stau la coadă: pentru lapte, pentru pâine, pentru butelie. Şi-acum urăsc coada! Singura coadă pe care o suport e cea de la avion, că n-am ce face. Acum văd mulţi oameni în vârstă care stau la coadă„, a spus actorul, potrivit Adevarul.ro.

 

Oana Roman, prima reacție după ce Serghei Mizil a jignit-o în direct la TV: „Înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel