Paula Seling și-a dezvăluit DIETA: Eu sunt obsedată de...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Paula Seling, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Paula Seling, Instagram

Paula Seling și-a dezvăluit dieta care o ajută să arate exemplar și la 43 de ani.

Paula Seling uimește de fiecare dată prin aparițiile sale, pentru că vedeta arată impecabil. La 43 de ani, aceasta se poate mândri cu un fizic de invidiat, vârsta rămânând, într-adevăr, în cazul ei, doar un număr. Acest lucru nu se obține ușor, întrucât artista este vegană de mai bine de 10 ani, iar sportul este ceva nelipsit în viața ei. Aceasta nu se limitează doar la mersul la sală, ci practică mult mai multe activități, precum înotul, alergatul, la care a reușit chiar să atingă un timp record. 

"Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată  de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

Ultima oară, înainte să fac Covid, pentru că l-am făcut și pe ăsta,  în urmă cu câteva luni, înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine", a dezvăluit Paula Seling, potrivit click.

Paula Seling și-a dezvăluit meniul după care se ghidează zilnic

Dieta artistei se bazează, în principiu, pe legumele verzi, de sezon. Dacă majoritatea persoanelor optează pentru salată doar la cină, vedeta spună că aceasta reprezintă ingredientul principal pentru ea, până și la micul dejun.

"De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase. Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană  făcută din soia.", a mai spus Paula Seling. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel