Paula Seling, mesaj emoționant pentru mama ei: „Tu ai forța unui supraom, chiar de ți-a nins Cerul pe la tâmple”

Data publicării:
Paula Seling și mama sa, foto Facebook
Descriere foto: Paula Seling și mama sa, foto Facebook

Paula Seling și-a sărbătorit astăzi mama. Artista i-a făcut o urare emoționantă celei care i-a dat viață.

Astăzi a fost ziua de naștere a mamei Paulei Seling. Artista i-a compun un mesaj plin de emoție, pe care l-a distribuit și pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, mama mea bună, frumoasă, caldă, iubitoare, puternică, luminoasă, credincioasă, sensibilă, devotată.
Încercările vieții nu ți-au șters bunatatea și seninul de pe chip și nici nu ți-au schimbat sufletul. Tu ești aceeași mamă care vine noaptea să ne învelească și să ne îmbrățișeze, aceeași mamă care găsește soluții pentru orice provocare pe care eu nu știu de unde să o apuc însă tu ai forța unui supraom, chiar de ți-a nins Cerul pe la tâmple și mersul îți e mai precaut.
Te iubesc, mama mea. Ești mama perfecta, mama eroina. Esti îngerul meu bun. Sa fii sănătoasă și fericită sa ne bucuri multa vreme cu frumusețea inimii tale”, este mesajul Paulei Seling pentru mama sa. 

 

 

Comorile din studioul artistei Paula Seling


Paula Seling a mărturisit, în exclusivitate la interviurile Spectacola și DC News, că a petrecut foarte mult timp în studio, în perioada aceasta, unde a lucrat la mai multe piese  surpriză. 

 

În pandemie am muncit foarte mult în studio, pentru că nu am avut altă soluție. Așa că am scris muzică, am orchestrat, am cântat, am studiat. Am foarte multe piese lansate în perioada aceasta. De exemplu, un remake al celebrei piese „Love Story”, din filmul Love Story, de pe vremea părinților noștri. Am scos o variantă superbă, realizată de Sandu Corgoș, din Republica Moldova, a piesei intrată în patrimoniul UNESCO, scrisă de maerstrul Eugen Doga, „Vals”, din filmul „Dulcea și tandra mea fiară”. Este o variantă foarte intersantă, pentru că îmbină un sound clasic cu unul modern. Nu credeam că Sandu va reuși să surprindă astfel de frumuseți melodice.

Apoi am scos „Inimă, tu cântă”, un videoclip al unei piese pe care am scris-o în perioada când eram în facultate. Eu am terminat Conservatorul și Masterul în compoziție, iar în perioada Conservatorului eram obsedată de sound-uri vechi, antice, de moduri populare și am scris un cântec un pic mai aparte. Videoclipul, filmat chiar de soțul meu, acum doi ani,  când am avut fenomenul acela extrem de rar întâlnit, când plouă și ploaie îngheață pe copaci, conține imagini exact din acea perioadă, din București și din Baia Mare. 

Recent, chiar de 1 decembrie 2020, am scos și varianta mea a imnului național. O variantă pe care am avut bucuria să o înmânez celor de la Televiziunea Română, care au difuzat-o cu drag. Pe 24 ianuarie, am făcut propria verisiune pentru Hora Unirii, filmată chiar în clădirea simbol a culturii românești, Ateneul român. Este filmată tot de soțul meu”, a povestit artista la interviurile Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel