Paula Seling dezvăluie impresia lăsată fiicei ei de Dorian Popa. Întâlnirea Elenei cu influencerul a făcut-o pe artistă să facă totul public

Data publicării:

Paula Seling a povestit întreaga întâmplare, după întâlnirea fiicei sale Elena cu influencerul Dorian Popa.

Paula Seling are o adolescentă, fană a lui Dorian Popa. Văzând că una dintre cele mai mari dorințe ale acesteia este să-l cunoască pe artist, Paula a făcut tot posibilul ca visul să devină realitate.

Vezi și: Paula Seling lansează "Dor în destin", Valsul nr. 2 de Sostakovici, cu un videoclip de poveste

Mai departe, curiozitatea fanilor s-a îndreptat către impresia pe care a avut-o fiica celebrei cântărețe despre Dorian Popa. Este un fapt știut, de asemenea, că artistul, care mai nou este implicat și în afaceri de tot felul, are o comunitate destul de largă formată în jurul său, în mare parte din tineri. 

Se poate spune despre Dorian Popa că a ajuns un fel de model pentru tinerii din România, fiind foarte clar că discursul acestuia este „lege” pentru mulți dintre adolescenții români. Cu toate acestea, artistul a mai spus în trecut că niciodată nu a ținut ca „cineva să urmeze exact parcursul pe care l-a avut acesta”.

Acestea fiind zise, Elena, fiica Paulei Seling, și-a întrebat mama dacă nu are cumva numărul de telefon al artistului pentru a intra în legătură cu el. Fiind și ea adolescentă, Elena a dorit nu doar să facă cunoștință cu artistul, dar și cu Cheluțu, câinele acestuia.

Vezi și: Cum este văzută fiica Paulei Seling la școală, de către colegii săi: „Stiu deja că ea e fata unei persoane publice”

Fără a fi de mirare, Paula Seling a fost impresionată de atitudinea adecvată pe care a avut-o cântărețul față de fiica ei, plăcându-i cel mai mult „sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corecta”. „A fost foarte amabil, elegant și respectuos”, spunea Paula Seling, pe rețelele de socializare, notează Wowbiz.

Având în vedere comunitatea de tineri din jurul său, Dorian Popa a pus accentul în discursul său pe subiectul „de ce trebuie să înveți, cât de importantă este dezvoltarea personală, câte fete frumoase ca ea pot exista, dar și cât de specială este o fată frumoasă și deșteaptă, informată și inteligentă.”

Dialogul nu a fost unul scurt, căci Dorian Popa a explicat toate acestea „pe îndelung”, după cum confirmă chiar mama Elenei.

În final, artista l-a felicitat pe colegul de breaslă pentru atitudinea pe care a avut-o față de fana lui adolescentă, menționând că el „este un exemplu de succes muncit pe care îl dă copiilor”. „Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate”, a spus ea, în final.

Vezi și: Paula Seling dezvăluie legătura dintre ea și Elena. Cum arată relația mamă-fiică: „Nu am dreptul să îi impun nimic”

Până acum, Dorian Popa nu a răspuns felicitărilor aduse de faimoasa cântăreață, însă secțiunea de comentarii a fost împânzită de felicitările fanilor artistei. Aceștia s-au bucurat împreună cu mama pentru discuția avută de Elena cu unul dintre cei mai influenți influenceri din showbizul din România.

În semn de apreciere, pe lângă mesajul emoționant pe care i l-a adresat artista, aceasta a postat și câteva poze de la minunata întâlnire. În acestea sunt prezenți Paula Seling, Elena, dar și Dorian Popa, elementul care a putut fi observat că lipsește fiind chiar Cheluțu, animalul de companie al lui Dorian Popa.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel