Paula Chirilă, dezvăluiri șocante. Actrița a fost hărțuită: „Am făcut pe proasta ca să scap”

Data actualizării: | Data publicării:
Paula Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Paula Chirilă, foto Instagram

Paula Chirilă a vorbit despre partea nevăzută a vieții de actriță. Vedeta a dezvăluit că a trăit episoade în care a fost hărțuită sexual de diverse persoane din domeniul artistic.

Paula Chirilă este cunoscută pentru modul direct în care tratează orice situație. Când vine vorba de hărțuirea sexuală din domeniul artistic, actrița nu se sfiește să recunoască faptul că a fost și ea victimă, însă a reușit să scape. 


Paula Chirila a făcut dezvăluiri șocante și acuzații dure despre hărțuirea sexuală din domeniul artistic și despre cum a reușit să depășească și să respingă"nebărbații". Actrița susține că hărțuirea sexuală se practică și acum în anumite instituții.

 

"Am făcut-o pe proasta de atâtea ori… Pe vremea când nu era legiferată hărțuirea sexuală, de-ai știi ce am pățit… Aoleu! Nu se poate spune la televizor. Am trecut prin momente pe care nu le pot spune. Oamenii ăia încă trăiesc. Eu dacă le spun în mod public, probabil că sunt unii care vor fi bătuți cu pietre în piața publică. Mi-e milă de ei, niște oameni bolnăviori.

Ce bărbat ești tu? Eu am făcut pe proasta de foarte multe ori ca să scap. De foarte multe ori. Și îmi doream să ajung la momentul ăla în care să fiu destul de puternică încât să nu-mi mai fie teamă că voi trece prin așa ceva. Acum, am învățat să resping cu eleganță, pentru că se mai întâmplă și acum. Sunt destul de mulți nebărbați pe lumea asta.

M-a ajutat Dumnezeu, pentru că am avut talent și nu a trebuit să fac niciun compromis. Compromis, mă refer la o relație nepotrivită cu cineva care să intermedieze accesul într-o distribuție, într-un spectacol, într-un film, într-o emisiune și așa mai departe. Dar sunt construită să fiu ținta multor avansuri și poate fi un compliment până la un anumit punct. Te simți bine dacă îți spune cienva că ești frumoasă, dar dacă merge mai departe, nu te mai simți bine. Te simți încolțită și cumva te simți datoare… și mie nu-mi place să fiu datoare", a declarat Paula Chirilă, la Digi24, în emisiunea "La cină", cu Ionela Năstase și Adi Hădean.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel