Paula Chirilă, despre relația cu un bărbat mai tânăr cu 16 ani decât ea: „Nu cred că a fost o dragoste specială”

Data publicării:
Paula Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Paula Chirilă, foto Instagram

Paula Chirilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat mai tânăr cu 16 ani. Ce spune actrița despre relația lor?

După divorțul de Marius Aciu din 2017, Paula Chirilă și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea. Actrița a vorbit despre viața ei amoroasă și despre diferența de vârstă. 


Paula Chirilă și Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj, dar după 12 ani au decis să divorțeze. Aceasta este acum mai fericită ca niciodată alături de un bărbat mult mai tânăr. 


Chiar dacă își ține relația departe de lumina reflectoarelor, aceasta spune că de-a lungul timpului a primit multec ritici cu privire la diferența de vârstă. 


“Nu știu de ce oamenii sunt interesați să afle amănunte din viața personală a vedetelor sau a persoanelor publice. Pot doar să bănuiesc că modul în care o vedetă rezolvă o anumită situație de viață poate fi un model pentru cei care se confruntă cu aceleași probleme. Și că faptul că un om se află într-o poziție care poate părea privilegiată nu-l scutește de eșecuri sau neîmpliniri”, a spus Paula Chirilă, potrivit viva.ro.


Paula Chirilă spune că pentru ea niciodată nu a contat diferența de vârstă și nu pune accent pe acest aspect al relației ei. Actrița a mărturisit că își dorește să își țină viața personală departe de ochii lumii deoarece spune că așa este mult mai bine pentru ea, dar și pentru persoana din viața ei. 


“Nu cred că a fost o dragoste specială, n-aș putea-o numi așa nici pe departe. Ce face o dragoste să fie specială se bazează pe alte criterii și niciodată diferența de vârstă nu a contat pentru mine, fie că este în sus, fie că este în jos. Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să-ți spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul”, a mai dezvăluit actrița.

 

Citește și: Andreea Tonciu, cuvinte GRELE la adresa lui CRBL: „La cât de praf e, va zbura cât de curând”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel