Andreea Tonciu, cuvinte GRELE la adresa lui CRBL: „La cât de praf e, va zbura cât de curând”

Data publicării:
Andreea Tonciu și CRBL, colaj foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu și CRBL, colaj foto Instagram

Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor România și a făcut comentarii usturătoare la adresa foștilor ei colegi.

Andreea Tonciu a fost elimantă din competiția Survivor în ediția de marți a emisiunii. Ajunsă în România a făcut câteva comentarii acide la adresa foștilor ei colegi. 


Andreea Tonciu și CRBL și-au adresat cuvinte grele în cadrul competiție Survivor. 


Cei doi au avut o ceartă aprinsă în cadrul competiției Survivor. Artistul i-a adresat brunetei cuvinte grele, iar acum, Andreea Tonciu a spus lucrurilor pe nume, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. 


„Din câte observați, eu am fost foarte tăcută, la locul meu. Știu că unii dintre colegii mei au vrut să mă dea afară și știu că le-am făcut pe plac, dar am cedat.

De ce nu mi-a spus chestiile astea CRBL în față? Pentru mine nu reprezintă absolut nimic, e un bădăran.

Nu știe să se poarte cu o femeie, sunt curioasă cum se poartă cu copilul și femeia, el țipa că nu îi e dor de copil și soție. Pentru că el este foarte rău, de aia nu se plânge. Are un suflet foarte rău și e foarte dur. Nu mă așteptam din partea lui.

Am rămas surprinsă pentru că de la o simplă întrebare, CRBL a izbucnit, m-a înjurat, mai avea puțin și mă bătea. Nu exagerez. Eram acolo, crede-mă că mai avea puțin și mă bătea.

A se urca pe mine nu era un pamflet, CRBL a vrut să mă agreseze. Eram fericită dacă mă agresa, pentru că făceam altfel lucrurile, am un avocat bun și zbura din emisiune.

El își dorește să stea până la final. La cât e praf e, va zbura cât de curând, pentru că nu mi se pare că e bun pe teren”, a spus Andreea Tonciu, invitată în emisiunea „La Măruță”.


Andreea Tonciu a avut câteva replici acide și la adresa lui Emil Rengle: „Dansatorul minune pe tocuri de 20”


Andreea Tonciu este de părere că Emil Rengle nu ar fi trebuit să facă parte din echipa Faimoșilor. În plus, spune că acesta nu aduce puncte echipei și este „veriga slabă”. 


„Nu putem să îi numim pe toți Faimoși. Nu cred că toți sunt faimoși acolo. Dansatorul minune pe tocuri de 20 nu este faimos.

Câte reality-show-uri are la activ? Dansatorul, tocurile vorbesc acolo nu el. El e veriga slabă.

Trebuia să facă traseul pe tocuri, ca măcar era amuzant, altfel nu știu de ce e acolo că nu aduce niciun punct echipei.

N-are ce căuta acolo, e un îmbârligator, un minicinos. Eu am spus-o că nu sunt faimoasă. Am spus mereu. Sunt cunoscută, nu mă pot numi faimoasă sau vedetă.

Nu sunt dansatoare, cântăreața. Sunt femeie și punct. Eu sunt plăcută pentru sinceritate și nebunia pe care o provoc uneori când vreau”, a încheiat fosta concurentă Survivor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel