Paul Grant, actorul din Star Wars și Harry Potter, a murit la 56 de ani. Acesta s-a născut cu nanism

Data publicării:
Sursa foto: Paul King Grant, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Paul King Grant, Facebook

Actorul Paul Grant, cunoscut pentru roluri în ”Star Wars” și ”Harry Potter”, a murit la 56 de ani.

Actorul Paul Grant, cunoscut pentru rolurile din Star Wars și Harry Potter, a murit la vârsta de 56 de ani. Anunțul a fost făcut de fiica lui, însă cauza morții nu a fost dezvăluită.

Actorul a fost găsit de poliție la King’s Cross și a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarată moartea cerebrală. Familia lui a anunțat că a luat decizia de a opri aparatul de susținere a vieții duminică.

Cauza morții nu a fost încă anunțată. Fiica Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani, a spus că este ”devastată” și și-a numit tatăl ”o legendă”.

”El a adus întotdeauna un zâmbet și râs pe fața tuturor. Ar face orice pentru oricine și era un mare fan al Arsenalului”, a sous fiica lui Paul Grant, potrivit MSN.

Actorul se numea ”regele piticilor”. Grant a mai jucat alături de Tom Cruise în Legend (1985), David Bowie în Labyrinth (1986) și Val Kilmer în Willow (1988) și a filmat un rol în Harry Potter și Piatra Filosofală din 2001.

Actorul britanic s-a confruntat cu probleme cu drogurile și alcoolul și a recunoscut că ”a pierdut totul”, inclusiv cheltuind banii pe cocaină și prostituate.

Problemele sale au ieșit la iveală în 2014, după ce au apărut fotografii în care Grant trăgea linii de cocaină, a relatat la vremea respectivă Sunday Mirror.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel