Paul Diaconescu, trei ore pe masa de operație. Actorul a avut o tumoră de 5 centimentri

Data actualizării: | Data publicării:

Paul Diaconescu a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe. Medicii i-au extirpat o tumoră benignă de 5 centimetri.

Paul Diaconescu a povestit cum s-a recuperat după intervenția chirurgicală la care a fost supus. 

„Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit! Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut forma fizică.

După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat rareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani. Acum am început să o iau de la capăt cu antrenamentele, în alte 6 luni voi fi recuperat complet, sper. Așa că pentru mine perioada de izolare a coincis cu cea de recuperare.


Am fost la un pas să prind covidul în spital, dar am avut noroc. S-a anunțat pandemia la nici o lună după externare. Am stat în Dâmbovița cu tata și cu mama mea vitregă, și, în armonie, am contemplat natura. Fără prea multă activitate.

M-am plimbat pe dealuri, am făcut 8 bâte de corn, pe care le-am dat cadou prietenilor, multe poze la stejari și zonele defrișate, grădini și porți de grădini. Am mâncat sănătos, am băut bine, am scris pentru iUmor și am gătit iepuri și păsări la ceaun", a povestit Paul Diaconescu pentru Click!.


Paul Diaconescu este unul dintre concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

”Sunt celebru, scoate-mă de aici” este noul show-ul de televiziune care va testa limitele vedetelor la maximum și le va pune față-n față cu cele mai mari frici ale lor. Celebritățile vor trăi în junglă, departe de cizilizație și fără a lua contact cu cei dragi de acasă. Condițiile de trai sunt foarte dure, pentru că hrana este limitată, iar insectele și animalele din jungla dominicană sunt la orice pas. Chiar dacă este o provocare extrem de dificilă, 12 nume celebre au acceptat să plece în Republica Dominicană și să aibă parte de aventura vieții lor. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, dar și jurnaliști, se vor întâlni cu diverse animale periculoase și vor mânca cele mai greu de privit și mirosit lucruri. 

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care trăiesc aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

 


Recent, Paul Diaconescu a fost în platoul Spectacola, unde a vorbit despre filmul „În așteptare”, în regia Sabinei Lisievici, în care interpretează rolul lui Felix. 

Paul Diaconescu interpretează rolul lui Felix, iubirea pierdută a Carinei. 

„Pentru mine povestea a fost simplă, se interpun oameni în relația noastră. Mă rog, și un război, nu detaliem povestea. Pentru mine, a fost asa: iubesc o fată și sunt unii care îmi spun lucruri neadevărate, care mă îndepărtează de ea. Mi s-au întâmplat și mie, de multe ori, povești de iubire ratate. Așa că nu mi-a fost foarte greu să îmi imaginez lucrurile astea. 

Nu știu dacă mă identific cu Felix. Era un băiat mai orgolios el. Erau și alte timpuri. Avem o ficțiune în care e un război la jumătate, acolo știm că ego-ul a funcționat foarte tare că i-a trimis de acasă. Eu, unul, nu aș pleca nicăieri. Dar cred că toți, cei de azi, am sta pe TikTok în continuare”, a dezvăluit Paul Diaconescu. 

În film, între Paul și Sabina se simte o chimie puternică. Întrebat dacă este un lucru normal între actori și dacă reușesc să găsească această chimie cu oricine sau trebuie să o construiască, Paul Diaconescu a răspuns:

„Eu am început cu reclame. Prima am făcut-o la 15 ani și de acolo am simțit că e pentru mine să mă „prefac”, sau sau să zâmbesc plăcut. Dar, ulterior, după ce am început să fac și seriale, am văzut că nu îmie la îndemână să mă și pup cu toată lumea. Apoi, când am dar de roluri mai grele, când trebuia să fiu și îndrăgostit, să arăt și sentimente, am zis „actoria nu e ca la reclame”, când ne prefacem că suntem fericiți și gata, trebuie să o gândim un pic mai profund. Și nu întotdeauna mi s-a întâmplat să am colege actrițe cu care să simt chimia și să-mi placă să mă apropii”, a mai spus Paul. 

Carmen Tănase, Sabina Lisievici și Paul Diaconescu, totul despre filmul „În așteptare”. Interviurile Spectacola și DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience