Paul Diaconescu: „Am mâncat viermi de foame”. Dezvăluiri din culisele emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

”Sunt celebru, scoate-mă de aici” este noul show-ul de televiziune care va testa limitele vedetelor la maximum și le va pune față-n față cu cele mai mari frici ale lor. Celebritățile vor trăi în junglă, departe de cizilizație și fără a lua contact cu cei dragi de acasă. Condițiile de trai sunt foarte dure, pentru că hrana este limitată, iar insectele și animalele din jungla dominicană sunt la orice pas. Chiar dacă este o provocare extrem de dificilă, 12 nume celebre au acceptat să plece în Republica Dominicană și să aibă parte de aventura vieții lor. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, dar și jurnaliști, se vor întâlni cu diverse animale periculoase și vor mânca cele mai greu de privit și mirosit lucruri. 

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți au acceptat aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.


Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 

„Experiența ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost cel mai palpitant lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Nu se compară cu nimic din toate câte am trăit. Deși in junglă pericolele pândesc la tot pasul, nu m-am temut niciodată pentru că am simțit că sunt protejat de echipa de filmare, apreciat și ascultat în permanență. Regret foarte tare că a fost atât de scurt parcursul meu în această emisiune. Psihic eram pregătit să îndur și îmi doream să ajung finalist. Iar fizic am evoluat mult de la Ferma, unde îmi conștientizam permanent foamea, până aici unde am mâncat și băut viermi. Am mâncat de foame și eram obligați să împărțim cu echipa tot ce primeam”, a declarat Paul Diaconescu pentru Ciao.

 

Supărat pe Cornel Palade

Actorul spune că este dezamăgit de atitudinea lui Cornal Palade, mai ales că el a încercat mereu să îl ajute pe acesta și să îl protejeze. La rândul său, Cornel Palade nu a întors gestul. 


„Dacă eram mai ,,dulce” cu Anisia sigur m-ar fi protejat, dar am preferat să le îngădui posibilitatea de a se manifesta fiecare cum a dorit. Am fost foarte atent la domnul Palade și l-am servit de câte ori am avut ocazia, l-am menajat și l-am ajutat. Regret că dumnealui nu mi-a întors favorul și nu m-a protejat!”, a mai spus actorul,

Cine crede că va câștiga concursul


„Dacă nu câștigă Bia, va câștiga Alex Bogdan. Eu așa cred”, a spus acesta pentru sursa citată. 

 

Telespectatorii decid ce se întâmplă astăzi în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cabral și Adela Popescu intră LIVE din Republica Dominicană!

 

Jungla le-a pregătit o nouă surpriză celor 11 vedete rămase în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Pentru prima dată, telespectatorii vor dicta ce se întâmplă în emisiune, în mâna lor fiind o decizie de care se va bucura un singur concurent. Astăzi, de la ora 20:00, Cabral și Adela Popescu vor intra în direct din Republica Dominicană.

 

A doua săptămână în junglă vine cu o mulțime de probleme pentru vedetele care au acceptat cel mai intens experiment al momentului. Lipsa mâncării și confortului de acasă, ploaia, căldura, stresul de a sta alături de alte 10 caractere diferite sunt doar câteva dintre motivele pentru care în orice secundă cineva ar putea striga: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

 

În ediția din această seară vedem cum un simplu vas nespălat bine, în care au prăjit orezul, va provoca o adevărată furtună în tabăra belelelor. ”Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul”, a declarat Bia Khalifa. ”Ești un mincinos în fața mea. Când vorbesc eu, trebui să taci!”, îi va spune creatoarea de conținut pentru adulți actorului.

 

Tensiunile dintre cei doi vor ajunge și în cealaltă tabără, iar concurenții vor încerca să aplaneze situația. ”Bia, nu e ok să vorbești așa!”, va spune Lidia Buble după ce în discuție se vor folosi cuvinte foarte urâte. ”Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot!”, va spune Cornel Palade. Cum se va încheia disputa celor doi, aflăm astăzi, de la 20:00, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 sep 2022, 12:35 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience