Patru produse de curățenie ecologice, pe care le poți face singur, în bucătăria ta

Produse de curățenie. Unsplash.com/ autor klimkin
Descriere foto: Produse de curățenie. Unsplash.com/ autor klimkin

Curățenia este foarte importantă în orice casă, dar chiar produsele de curățenie pot fi dăunătoare sănătății, uneori.  Iată patru produse naturale care ne pot ajuta la curățenie în casă.

Substanțele chimice folosite la produsele de curățenie au un impact documentat asupra sănătății și se știe că interferează și afectează funcțiile hormonale și endocrine, funcțiile de reproducere și chiar provoacă tulburări respiratorii atunci când sunt expuse, pe o perioadă mai lungă de timp.

Iată modalități de a adopta soluții naturale pentru curățenie, care nu pun în pericol sănătatea.

Oțet infuzat cu ierburi și condimente

Pur și simplu folosiți ierburi și mirodenii de uz casnic și oțet de cidru alb / de mere, oțetul infuzat cu ierburi și condimente; este unul dintre cele mai eficiente și răcoritoare produse de curățare universale pentru case. Se pot folosi o varietate de ierburi, cum ar fi frunze de mentă, tulsi, lemongrass sau neem, și condimente precum scorțișoară, cuișoare și ghimbir, adăugate la oțet. Combinația poate ajuta nu numai să creeze un parfum și o aromă semnificație lichidului de curățare, ci vine și cu nenumărate proprietăți antifungice, antivirale, antibacteriene. Poate fi făcut pur și simplu prin înmuierea ierburilor și condimentelor peste noapte, într-un borcan plin cu oțet și apoi strecurarea amestecului pentru a crea propriul dvs. produs de curățare universal. Acesta poate fi folosit ca un produs de curățare a suprafețelor pe metal și ceramică și poate fi utilizat fie prin diluarea acestuia, pentru curățarea regulată, fie nediluat, pe petele dificile. În afară de beneficiile menționate mai sus, este, de asemenea, sigur pe piele și inofensiv în jurul copiilor și sugarilor.

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 30 iul 2021, 07:40 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience