Patrizia Paglieri, din nou într-o relație cu iubitul gelos. Cei doi vor petrece Paștele împreună

Data publicării:
Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram

Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul ei din Italia.

Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul ei, despre care declara în urmă cu ceva timp, faptul că era prea gelos. Mai mult, vedeta urmează să își petreacă Sărbătorile Pascale alături de el. Aceasta este împreună cu un bărbat din Italia de 5 ani de zile, iar distanța nu a intervenit, până acum, în calea fericirii lor.

"Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere, erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez. Mai bine ca în România nu mă simt niciunde, oamenii sunt minunați; oamenii mă cunosc aici, atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește.", a spus Chef Patricia Paglieri, potrivit click.

Ce preparate gătește Patrizia Paglieri de Paște

Meniul de Paște al acesteia este unul foarte încărcat. Chef Patrizia Paglieri îmbină preparatele românești, cu cele din Italia, axându-se preponderent pe cele din urmă. Nelipsit este însă mielul, de pe masa vedetei.

"Așa cum aici se pregătește drob, pască, și eu am obișnuit familia mea cu un tort pe care îl făcea bunica mea; tort cu bietole, ouă umplute, apoi salată de boeuf și chifteluțe din salată. Apoi, ca fel principal, pregătesc cotlet de berbecuț cu cartofi cu rozmarin la cuptor. Mama îl pregătea simplu, cu vin alb. Eu mielul îl fac cu crustă, cu pesmet, fistic și mentă. Dacă cineva pregătește miel simplu la cuptor, dacă face și lângă un sos din vin alb, mentă și lămâie este ceva divin.

Ca desert avem colomba – este un fel de cozonac, în formă de porumbel, glazurat cu cremă de fistic sau de ciocolată. Sunt înnebunită după crema de fistic, cine a inventat-o este al doilea geniu după cel care a inventat Nutella.

Unul dintre puținele lucruri care nu îmi plac este carnea de miel, însă atunci când îl pregătesc pentru Paște, eu îmi pregătesc și un pește la cuptor. Acum, deja gust în fiecare dimineață, în emisiune, ceea ce gătesc, însă plăcerea mea vinovată este ciocolata.", a mai spus aceasta.

Cum arată o zi din viața Patriziei, când trebuie să meargă la emisiune

Patrizia Paglieri face parte din echipa matinalului 'Dimineața cu noi", de pe Kanal D. Aceasta pregătește în fiecare dimineață fel de fel de bunătăți, care să inspire publicul.

"La 4.30 mă trezesc, îmi beau cafeaua, mă uit la știri, apoi plec spre platourile de filmare. Aici trebuie să ajung mai devreme, ca să fiu sigură că totul este în regulă cu rețeta pe care o voi pregăti în ziua respectivă." , a mai dezvăluit ea.

Ce relație are vedeta cu colegii săi de platou

"Avem o chimie extraordinară între noi, stăm împreună cinci zile pe săptămână, nu doar cele 2 ore cât suntem în emisie, ci mai stăm și în ședința de redacție. Începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine, ne simțim foarte bine împreună. Totul decurge natural în emisiune, se simte asta și dincolo de micul ecran.", a spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel