Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a recunoscut tot! ”Sunt responsabil... Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen”

Data publicării:
Simona Halep, captură video Youtube Andra
Descriere foto: Simona Halep, captură video Youtube Andra

Antrenorul a recunoscut printr-un videoclip postat pe Instagram.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, recunoaște că el și echipa lui sunt deplin responsabili că Simona Halep a luat suplimentul de colagen, recunoscând că nu aveau de unde să știe că acesta este contaminat cu Roxadustat. "Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea. Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen", a spus antrenorul, care speră ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv să îi facă dreptate Simonei.

"Sunt încrezător în ceea ce privește viitorul Simonei, respectiv apelul depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS), pentru că este un tribunal independent. Noi am reușit să identificăm de unde a apărut contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen. Noi i-am adus colagen de la o companie. Acest colagen s-a întâmplat să fie contaminat. Nu aveam de unde să știm. Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea. Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen.

Citește întreaga știre pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel