Pasul pe care nu ar trebui să îl facă Prințul Harry dacă mai vrea să se întoarcă în Familia Regală. Sfatul pe care i l-ar fi dat Prințesa Diana

Data publicării:
Captură video Youtube/ Sunrise
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sunrise

Prințul Harry nu trebuie să facă acest pas dacă își dorește să mai aibă vreo șansă să se întoarcă în Familia Reglă, susține un expert regal.

Prințul Harry nu își va publica niciodată memoriile, deoarece nu va mai exista "o cale de întoarcere" la viața regală, a avertizat un expert. Tina Brown, un biograf regal, a spus că acum nu crede că acea carte "explozivă" a Ducelui de Sussex va vedea vreodată lumina zilei, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, scrie The Sun.

Tina, autoarea cărților "The Diana Chronicles" și "The Palace Papers", a vorbit la Festivalul Literar Henley din Oxfordshire. The Telegraph a raportat că Tina a spus: "Ei au acum această problemă. Au luat toți acești bani și Harry a încheiat această afacere în privința cărții care ar trebui să dezvăluie totul despre viața lui oribilă în calitate de membru al Familiei Regale. Dar acum este de fapt torturat pentru că înțelege că nu există cale de întoarcere dacă o face".

Ea a adăugat: "Dacă cartea continuă, nu cred că există vreo modalitate ca Harry să se întoarcă. Deci, părerea mea a fost întotdeauna că această carte nu va vedea lumina zilei. Fereastra începe să se închidă, dar întotdeauna m-am gândit că la un moment dat se va face o înțelegere și Charles va trebui să plătească avansul pentru a-l opri pe Harry să scrie această carte".

Sfatul pe care i l-ar fi dat Prințesa Diana lui Harry


Tina, care este fost redactor la Tatler, Vanity Fair și New Yorker, a fost una dintre ultimele persoane care a văzut-o în viață pe Prințesa Diana, la un prânz în New York, în vara lui 1997.

Când a fost întrebată ce sfat crede că i-ar fi dat Diana fiului ei dacă ar fi fost în viață, Tina a spus că Prințesa l-ar fi sfătuit să se întoarcă în familie.

Tina a spus: "Diana a fost foarte pragmatică. Cred că i-ar fi spus lui Harry: "Asta nu merge nicăieri. Trebuie să faci o înțelegere și să găsești o modalitate de a te întoarce"

Se spune că Harry lucrează în secret la memoriile sale de cel puțin doi ani, dar a vorbit public despre asta abia anul trecut. Luna trecută, în zilele de după moartea Majestății Sale, mai multe surse au dezvăluit că Prințul Harry a amânat lansarea cărții din cauza perioadei de doliu regal. Unii au spus că aceasta nu va fi lansată decât anul viitor, în timp ce alții au spus că va fi lansată luna viitoare.

Citește continuarea pe Dc News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel