Pastila de frumusețe. Cum se menține în formă Miss Bikini / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Gabriela Iacob, instructor de fitness și vicecampioană la Bikini Fitness, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

Sâmbătă, 3 iunie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical.

De data aceasta, în platou pășește Gabriela Iacob, instructor de fitness și vicecampioană la Bikini Fitness Olympia Amateur Eastern Europe. Vom afla de la invitata noastră extrem de multe informații din culisele acestor competiții de frumusețe, care nu pun accentul însă doar pe trăsăturile feței, ci și pe dimensiunea mușchilor. 

Gabriela Iacob a ajuns pe podium în cadrul unuia dintre cele mai importante concursuri din acest domeniu, ocupând locul al doilea. Ce nu știe însă foarte multă lume este faptul că pregătirea pentru o astfel de competiție poate începe uneori și cu mai bine de un an înainte ca aceasta să se desfășoare.

Femeile care trec preselecția și au posibilitatea de a defila pe podium nu trebuie să se axeze doar pe partea de fitness, pentru că juriul este atent la mult alte detalii, pe care ni le va dezvălui chiar invitat noastră. De asemenea, Gabriela Iacob a mai vorbit și despre cum arată meniul unei femei care își dorește titlul de Miss Bikini, dar și care sunt alimentele pe care trebuie din start să le excluzi din alimentația ta, atunci când îți dorești să faci acest pas.

 

Vara este oficial aici, așa că nu am lăsat-o pe aceasta să plece din platou, fără să ne dezvăluie și câteva trucuri cu privire la dieta perfectă. Cum slăbim rapid, cât de periculoși sunt sau nu carbohidrații într-o dietă, dar și cum arată meniul ideal, dacă te afli într-un proces de slăbire, ne va dezvălui chiar Gabriela Iacob. Cu aceste informații, dar și cu multe altele, vă așteptăm sâmbătă, 3 iunie.

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 3 iunie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel