Pastila de frumusețe. Cum evităm excesele alimentare din vacanță, cu Dr. Anca Hâncu / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Dr. Anca Hâncu, medic generalist, doctor în științe medicale, nutriționist și coordonator al Centrului de Medicina Stilului de viață, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

Sâmbătă, 15 iulie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola,  DC News și DC Medical.

Dr. Anca Hâncu, medic generalist, doctor în științe medicale, nutriționist și coordonator al Centrului de Medicina Stilului de viață vine în platoul nostru, unde ne dezvăluie toate trucurile pe care trebuie să le știm, dacă vrem să ne menținem în formă cât mai bine pe timpul verii.

A început deja de ceva timp perioada concediilor, iar prima opțiune a românilor rămâne, ca și în anii trecuți, sejurul de tip all inclusive. Extrem de multe persoane aleg această variantă din dorința de a  scăpa de orice fel de grijă, pe perioada zilelor de vacanță. Acest lucru poate veni însă ca o capcană pentru silueta noastră, atrage atenția specialista, care ne învață cum să mâncăm corect la all inclusive și cum să evităm întoarcerea acasă cu câteva kilograme în plus.

„În vacanță, mâncăm cât are nevoie corpul nostru, putem face însă alegeri mai sofisticate, mâncăm mâncăruri mai gustoase, gata pregătite, ne îmbie toate, dar sunt atât de multe variante tocmai pentru a avea posibilitatea de a alege. Diversitatea este extraordinară și este benefică pentru noi.”, spune Dr. Anca Hâncu, care dezvăluie, în continuare, și cum arată meniul ideal pentru o zi la plajă.

Tot în timpul vacanțelor de vară, mai întâlnim și alte „capcane” pentru silueta noastră, precum ar fi deserturile sau alcoolul, extrem de periculoase și ele, dacă nu sunt consumate cu moderație și într-un mod cât mai echilibrat.

 

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Cum mâncăm în vacanțe, astfel încât să nu ne îngrășăm

Cât de mult îți poate afecta alcoolul silueta

Cum arată meniul ideal într-o zi de plajă

„Pachețelul” pe care îl luăm la plajă

Care sunt cele mai hidratante alimente pe care trebuie să le consumi vara

Cât pepene putem mânca

Adevărul despre roșiile cu brânză

Există fructe care favorizează pierderea kilogramelor?

 

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 15 iulie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel