Paști 2021. Dr Virgil Musta, scenariu sumbru: „Ar putea fi compromis”

Data actualizării: | Data publicării:
Dr Virgil Musta, captură foto Pro TV
Descriere foto: Dr Virgil Musta, captură foto Pro TV

Dr. Virgil Musta este de părere că sărbătoarea de Paști din acest an ar putea fi compromisă, dacă oamenii nu vor respecta în continuare regulile impuse de autorități și dacă românii nu se vaccinează în număr cât mai mare.

Medicul Virgil Musta este de părere că sărbătoarea de Paști din acest an ar putea fi sărbătorită la fel ca și Crăciunul din 2020, adică fără petreceri cu mulți invitați. 

 


„Tot ce pot să sper este să nu fim loviți de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decât cele precedente, având în vedere că vorbim despre tulpina britanică a virusului, una mult mai contagioasă. Lumea nu mai respectă regulile ca acum un an, restricțiile sunt mult mai relaxate. Lumea s-a obișnuit deja cu pericolul și uită că acest virus aduce multe cazuri grave, multe decese, drame reale și suferință extremă. Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Eu cred că acum Paștele este exclusiv responsabilitatea noastră. Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți”, a declarat Virgil Musta pentru wowbiz.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel