Paris Hilton și-a șocat fanii în timpul unei audiențe din Congresul American: Și-a schimbat dramatic vocea în timp ce vorbea

Data actualizării: | Data publicării:
Paris Hilton Foto Instagram
Descriere foto: Paris Hilton Foto Instagram

Paris Hilton a șocat fanii după ce și-a schimbat dramatic vocea în timp ce vorbea în fața unei audiențe din Congresul american despre necesitatea reformelor în sistemul de protecție a copiilor și reabilitare pentru tineret.

Actrița în vârstă de 43 de ani este cunoscută pentru vocea sa iconică, înaltă și a cărei tonalitate a fost adesea numită „voce de copil” de către fani.

Cu toate acestea, în timp ce contribuia la o comisie congresională dedicată îmbunătățirii protecțiilor pentru bunăstarea copiilor, moștenitoarea hotelului - care recent a vorbit despre abuzul devastator pe care l-a suferit la o facilitate de reabilitare pentru tineret - a decis să-și schimbe vocea.

În mijlocul discuției sale, mama a doi copii a optat pentru o tonalitate mai profundă pentru a aborda subiectul grav.

Fanii au rămas șocați de schimbarea de ton a artistei, sugerând chiar că ar trebui să se implice în politică.

Într-un videoclip viral, Paris Hilton a fost întrebată de reprezentanta SUA Claudia Tenney, în vârstă de 63 de ani, să explice cum pot fi integrate sănătatea mintală și sprijinul consilierii în programele de protecție a copiilor.

În vocea sa tradițională „de fată”, Paris a spus către politiciană: „Mulțumesc, mi-a plăcut apelul nostru Zoom. Îmi place sacoul tău. Paietele sunt uimitoare.”

Cu toate acestea, când conversația s-a îndreptat către subiecte mai serioase, și-a schimbat și frumoasa blondă vocea.

„Cred că cel mai important lucru este că avem acces la terapie, consiliere, mentorat și alte programe comunitare”, a spus ea într-o tonalitate hotărâtă.

Schimbarea bruscă a trimis fanii într-o frenezie pe rețelele de socializare, mulți grăbindu-se să explice stilurile de vorbire diverse ale starului.

„Paris a recunoscut că joacă un personaj și vocea face parte din asta... nu e nimic greșit în asta”, a spus o persoană.

„Ea a purtat acea persoană ca pe o a doua piele atât de mult timp, este fascinant că poate să o ia și să o lase așa de ușor”, a adăugat altcineva.

„Dacă ai urmărit vreodată CEVA cu Paris Hilton - asta e normal. Ea folosește vocea de copil ca mecanism de adaptare și pentru a părea nevinovată”, a împărtășit altcineva.

Ei au adăugat: „Schimbarea de cod este vocea ei reală. A învățat-o de la mama ei. Vorbește adesea despre asta.”

Vocea „reală” a lui Hilton a fost subiect de discuție de-a lungul anilor

În timpul unei apariții la emisiunea This Morning din Marea Britanie, gazda Alison Hammond a rămas uimită când Hilton a vorbit cu tonul ei profund.

„Asta e Paris autentică? Nu e vocea pe care o țineam minte!”, a exclamat ea.

„Asta e vocea mea reală, aia a fost un personaj”, a răspuns cântăreața Stars Are Blind.

„Nu sunt o blondă proastă, oameni, sunt doar bună la a o juca. După „Viața Bună” am rămas blocată în rolul ăla.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel