Corina Chiriac, pensie RIDICOLĂ: Învăţ să răzbat! Dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie!

Data publicării:
Corina Chiriac, foto Facebook
Descriere foto: Corina Chiriac, foto Facebook

Corina Chiriac trece prin momente grele. 

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste din România, ce a lansat de-a lungul anilor o mulțime de piese și șlagăre care se mai cântă și astăzi.

La 72 de ani, artista a ajuns să-și ducă traiul de pe o zi pe alta și spune că și-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie.

După o viață petrecută pe scenă alături de publicul larg, peste 50 de ani mai exact, Corina Chiriac primește o pensie ridicolă de la statul român și spune că trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar.

Cu toate acestea, cântăreața spune că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine. Mai mult, spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. 

"Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva (....)", a declarat artista pentru revista Formula As, potrivit Radio DC News.

 

 

Citește continuarea articolului pe RADIO DC NEWS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel