Părintele Vasile Ioana: Nu am văzut niciun titlu în presă despre ce a făcut BOR! E vorba de 38 MILIOANE de EURO!

Data publicării:
Părintele Vasile Ioana, foto Facebook
Descriere foto: Părintele Vasile Ioana, foto Facebook

La slujba de duminică, părintele Vasile Ioana a vorbit, la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București, despre ce a făcut Biserica Ortodoxă Română pentru români. Cu dezamăgire, preotul a spus că și-ar fi dorit să apară în presă mai multe titluri în legătură cu acest subiect.

Biserica Ortodoxă Română a cheltuit, în 2020, 38 de milioane de euro pentru a oferi sprijin în anul pandemiei, se arată într-un raport al Consiliului Național Bisericesc numit „În luptă cu pandemia, Biserica a intensificat rugăciunea, filantropia și protejarea sănătății oamenilor”.

 

”Vreau să fac anunț. Adunarea Națională Bisericească ne-a arătat că anul trecut, Biserica Ortodoxă Română a ajutat oamenii cu 38 milioane de euro! Biserica Ortodoxă, formată din voi, împreună cu slujirea noastră, cu toții ați fost extraordinari! Ați adunat bănuți pentru amărâți! N-am văzut ca ziarele să titreze: Biserica Ortodoxă Română a donat atâția bani pentru populație! Aparate medicale etc.

Toate acestea sunt ignorate de presă, dar voi ar trebui să simțiți bucurie că Biserica a rămas în inima oamenilor și că este pe locul întâi în topul încrederii populației din România. Sufletul românesc simte să dăruiască. Aș fi vrut sincer să găsesc titluri în presă: ”Biserica Ortodoxă Română face bine pentru popor”, a spus părintele Vasile Ioana de la Biserica Sfântul Nicolae  Dintr-o Zi din București.

CITEȘTE continuarea pe DC News.

 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel