Părintele Vasile Ioana are Covid-19: Îmbin știința cu credința în Dumnezeu

Data publicării:
Parintele Vasile Ioana, foto Facebook
Descriere foto: Parintele Vasile Ioana, foto Facebook

Îndrăgitul părinte Vasile Ioana are Covid-19.

Părintele Vasile Ioana de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi are coronavirus. El se află în izolare la casa bunicilor săi din comuna Călinești, județul Argeș. Din fericire, are o formă ușoară. Într-un video postat pe Facebook, părintele Vasile Ioana a povestit despre această experiență.

”Sunt izolat departe de București, în casa bunicilor unde am crescut pentru că sunt bolnav, am Covid-19. Vreau să vă trimit de aici un mesaj de încurajare și speranță. Puteți să treceți prin această boală fără să ajungeți la spital. Știința și credința ne vor vindeca! Acestea nu se exclud. Amândouă ne ajută să ne vindecăm sufletește și trupește. Am puseuri de temperatură în anumite momente, dar îmi iau tratamentul și mă simt bine. Nu îmi este frică. Știu că Dumnezeu este cu mine și îmbin știința medicală cu credința în Dumnezeu. Am nădejde că voi reveni în biserica mea”, a zis părintele Vasile Ioana, potrivit DC News.

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience