Parfumuri dulci pentru dame - TOP 5 arome

Data actualizării: | Data publicării:
Parfumuri dulci pentru dame - TOP 5 arome
Descriere foto: Parfumuri dulci pentru dame - TOP 5 arome

Până în anii 1990, în compozițiile aromelor floral-lemnoase se regăseau doar careva acorduri dulci. Treptat, gusturile și tendințele s-au schimbat, iar multe mărci cunoscute au început să producă însăși parfumuri dulci de dame.

Apogeul popularității parfumurilor dulci a venit în anii 2010, când producătorii de top au început să lanseze linii întregi de astfel de arome, iar alți reprezentanți ai industriei cosmetice i-au urmat.
Parfumurile dulci sunt iubite de mulți: sunt potrivite atât pentru domnișoare, cât și pentru doamnele mature. Notele dulci sunt incluse și în aromele unisex potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.


Am selectat un TOP 5 - cele mai dulci parfumuri pentru dame pe care le poți găsi pe paginile magazinului online, MAKEUP.


Bright Crystal Absolu Versace


Topul îl deschide aroma brandului renumit italian - Versace. Parfumul nu poate fi nicidecum ignorat de către bărbați, pătrunzându-le direct în inimi. Parfumerii italieni au reușit să îmbine într-o singură sticluță toate dorințele feminine, rezultând o aromă tentantă și irepetabilă. Bujorul, rodia, magnolia, lotusul și yuzu, completate perfect de notele senzuale de mosc, sunt capabile să completeze look-ul feminin, deosebindu-l de restul.


Fatale Pink Agent Provocateur


Aroma întruchipează feminitatea seducătoare și eleganța clasică. Doamnele uluitoare, încrezute în sine, preferă aroma buchetului floral de neuitat al apei de parfum Fatale Pink, în care lotusul roz și șofranul sună atât de rafinat. 


Giorgio Armani Emporio Armani In Love With You


Parfumul ce formează o peliculă dulce și aromată pe corp, care atrage cu rafinament și senzualitate. Parfumul fructat-floral al brandului Giorgio Armani creează o melodie olfactivă unică datorită notele de fructe de pădure îmbinate perfect cu florile de trandafir și iasomie.


Prada Candy


O altă aromă ce face parte din categoria parfumurilor dulci pentru femei, îmbină în compoziția sa oriental-gurmandă, visele domnișoarelor tinere și soarele verii. Notele de vârf dezvăluie un buchet format din mosc animal, benzoin siam, miere și vanilie. Parfumul lasă în urma sa un traseu senzual de caramel dulce.


Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh


Din prima secundă, compoziția veselă captivează cu o simfonie fructată strălucitoare de note de grapefruit, zmeură și pere. Inima misterioasa și romantică a buchetului parfumului, este formată din acorduri de litchi, subliniate de note florale de iasomie, trandafir sălbatic, violetă și floare de măr. Iar longevitatea excelentă a aromei se datorează acordurilor de bază de mosc, cedru virginian și prune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel