Parfumul ideal pentru fiecare zodie. Ce aromă ți se potrivește?

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Andrea Piacquadio
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Andrea Piacquadio

Fiecare zodie are trăsături unice care o fac să împrăștie o anumită energie în jurul său. Cum poate fiecare semn zodiacal să se bucure și mai mult de energia sa? Având un parfum care să i se potrivească și care să fie apreciat și de cei din jur. 

Parfumul tău spune multe despre tine și despre felul în care te simți. Dacă vei alege un parfum floral, s-ar putea să te simți romantică și gata de flirt, dacă vei alege un parfum proaspăt, cu note de mosc, atunci s-ar putea să îți schimbi energia.


Berbec
Berbecii s-ar putea să aleagă note care includ scorțișoară și arome orientale care să le pună inima pe jar celor din jurul lor. Fiind semne curajoase, îndrăznețe, Berbecilor le place să facă cuceriri. Însă dacă au zile în care doresc să se simtă mai liniștiți, ar putea încerca ceva cu liliac, o să le schimbe starea. Alte note potrivite pentru acest semn zodiacal sunt cele trandafir sau lemn de santal, în funcție de cum anume doresc să se simtă. 


Taur
Taurii vor căuta mereu notele cele mai sofisticate și mai elegante care să le pună pielea în valoare și să îi facă pe ei înșiși să se simtă mai bine. Având în vedere că sunt semne de pământ, strâns legate de abundența naturii, Taurii ar trebui să aleagă arome cât mai aproape de cele naturale. Parfumurile cu note de migdale, dar și lăcrămioare li s-ar potrivi foarte bine. Pentru că sunt gurmanzi, ei ar putea să încerce și ceva care să conțină note de ciocolată sau de ce nu, vată de zahăr.


Gemeni
Gemenii sunt semne care probabil că vor schimba mereu parfumurile și vor alege note extrem de „voioase” care să îi surprindă pe ei mai întâi. Notele de nufăr sau parfumurile care nu pot fi ușor deslușite i-ar face să se simtă mult mai bine. Li se potrivesc și aromele de flori albe, dar și cele de lămâie. Cu siguranță că nu ar refuza nici ceva care să conțină note de mentă. 


Rac
Racii preferă aromele de vanilie, dar și de ciocolată sau cafea. Fiind semne care sunt asociate cu casa și cu căminul, aceștia preferă aromele care îi duc cu gândul la confortul lor alături de familie. Însă Racii sunt atrași și de parfumuri cu arome acvatice, de vară, care te duc cu gândul la mare.

 
Leu
Leii cei dramatici vor prefera ceva care să atragă atenția, așa că de multe ori s-ar putea să cumpere parfumuri scumpe, cu note opulente, orientale. Însă, cel mai bine li se potrivesc parfumurile care au note de citrice: portocale, lămâi, mandarine, toate acestea le-ar da o stare bună, o energie și o bucurie care le-ar face personalitatea să strălucească și mai mult.


Fecioară
Fecioarele vor prefera mereu parfumuri simple și naturale, acestea li se potrivesc cel mai bine. Parfumurile cu note proaspete de frunze de ceai, dar și ierburi care îi vor duce cu gândul la roua dimineții. O altă aromă care s-ar putea să le placă Fecioarelor și să le dea o stare de bine și de confort ar fi cea de vanilie, s-ar putea să îi surprindă în mod plăcut.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel