Pamela Anderson susține că l-a „prins” pe Jack Nicholson în pat cu două femei la o petrecere Playboy. Reacția marelui actor atunci când a observat-o

Data publicării:
Pamela Anderson susține că l-a „prins” pe Jack Nicholson în pat cu două femei la o petrecere Playboy
Descriere foto: Pamela Anderson susține că l-a „prins” pe Jack Nicholson în pat cu două femei la o petrecere Playboy

Pamela Anderson dezvăluie că "nu s-a putut abține" să nu se uite după ce l-a surprins din greșeală pe Jack Nicholson în timpul unei partide amoroase în trei la Playboy Mansion

Pamela Anderson lansează o carte de memorii, care deja se anunță zguduitoare pentru show-biz.

Într-un fragment din „Love Pamela”, actrița din Baywatch a dezvăluit detalii picante despre momentul în care l-ar fi surprins pe Jack Nicholson făcând amor în trei în timpul unei petreceri la Playboy Mansion, potrivit OK Magazine

"Domnul Nicholson avea două femei frumoase cu el", a scris ea despre întâlnirea stânjenitoare. "Râdeau și se sărutau cu toții de perete, alunecând unul pe altul".

 


"Am trecut să folosesc oglinda, aplecându-mă peste chiuvetă pentru a-mi aranja luciul de buze", a continuat ea, menționând că "a încercat să nu se uite", dar că în cele din urmă "nu s-a putut abține" și "i-a atras privirea în reflexie".

Potrivit vedetei, contactul ei vizual în oglindă trebuie să-l fi "dus la linia de sosire", pentru că apoi el "a făcut un zgomot ciudat, a zâmbit și i-a spus: 'Mulțumesc, dragă'".


Amintindu-și cu drag de noaptea sălbatică, fosta vedetă Playboy a descris conacul ca fiind un loc de "libertate totală", cu invitați de la "artiști, filantropi și intelectuali" la "femei frumoase".

Nicholson nu a fost singurul actor de la Hollywood cu care Anderson a detaliat întâlniri incomode în noua sa carte, care va ajunge pe rafturi marți, 31 ianuarie. În vârstă de 55 de ani, Pamela l-a acuzat, de asemenea, pe starul de comedie de familie Tim Allen că i s-a afișat pe platoul de filmare al serialului Home Improvement.

"În prima zi de filmare, am ieșit din cabina mea de probă, iar Tim era pe hol în halat", a scris ea în șocanta povestire. "Și-a deschis halatul și mi-a arătat rapid - complet dezbrăcat pe dedesubt ... A spus că era corect, pentru că mă văzuse goală".


Starul din Moș Crăciun a respins imediat zvonurile, susținând că "nu s-a întâmplat niciodată" și că "nu ar face niciodată așa ceva" într-o declarație publicată luni, 22 ianuarie.

Ulterior, a apărut o înregistrare video în care el face ceva similar cu colega de platou Patricia Richardson. Cu toate acestea, s-a confirmat că Allen nu era dezbrăcat în acel moment.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel