Ozzy Osbourne, mesaj tulburător: „Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia astfel”. Artistul, grave probleme de sănătate

Data publicării:
Ozzy Osbourne, captură video Youtube
Descriere foto: Ozzy Osbourne, captură video Youtube

Ozzy Osbourne, legendarul muzician, se retrage din activitate. Acesta a urmat un tratament inovator.

Ozzy Osbourne, legendarul muzician, a anunţat că nu va putea fi capabil din punct de vedere fizic să susţină concertele din viitorul turneu european. În 2020 acesta a fost diagnosticat cu Parkinson. În urma unei căzături i-a fost afectată și coloana vertebrală. 

”Este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să-l împărtăşesc cu fanii. Aşa cum ştiţi cu toţii, acum patru ani am suferit un grav accident în care mi-am afectat coloana vertebrală. Singurul meu scop în acest timp a fost să mă întorc pe scenă. Vocea mea este în regulă. Cu toate acestea, după trei operaţii, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârşite de kinetoterapie şi cel mai recent Tratament Cybernics (HAL) inovator, corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic.

Sunt sincer mişcat de felul în care v-aţi păstrat cu răbdare biletele în tot acest timp, dar conştient, acum am ajuns să realizez că nu sunt fizic capabil să particip la viitoarele mele turnee în Europa/ Marea Britanie, după nu m-am putut ocupa de călătorie. Credeţi-mă când spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii chiar mă macină mai mult decât veţi şti vreodată.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel