Ozana Barabancea, reuniune cu fostul soț, după divorț. Cum a folosit rugăciunea în creșterea copiilor: „Este foarte puternică”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Ozana Barabancea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Ozana Barabancea

Ozana Barabancea și fostul soț s-au reîntâlnit. Cum a folosit „rugăciunea mamei” pentru a-și crește copiii.

Ozana Barabancea și fostul său soț, Sorin Terinte, au revenit în lumina reflectoarelor la absolvirea fiului lor, Andrew. Cu mândrie, Ozana Brabancea a împărtășit bucuria că cei doi copii ai săi, Gloria și Andrew, au reușit să-și încheie studiile cu succes la școli muzicale de prestigiu. Chiar dacă au trecut prin despărțirea din 2004, cei doi adulți au menținut o relație pozitivă pentru binele lor și al copiilor.

Ozana Barabancea a fost o mamă dedicată și a crescut singură copiii cu multă dragoste și grijă după divorțul de tatăl lor. Rezultatele acestui efort susținut sunt vizibile în reușitele impresionante ale lui Andrew și Gloria la examenele lor. În special, fiica sa, Gloria, a urmat cu pasiune dragostea ei pentru pian și a fost admisă la Conservator, secția pian principal, demonstrând un talent deosebit și obținând note excelente în tot acest parcurs. A reușit să obțină nota 10 la liceu, consolidându-și astfel drumul către cariera muzicală pe care și-o dorește.

Copiii săi au reușite

Cu bucurie și armonie, familia s-a reunit pentru a sărbători succesul lui Andrew la absolvire, iar în imagini pot fi văzuți Ozana Barabancea și fostul soț împreună, mândri de realizările copiilor lor. Cu asemenea succese și o legătură puternică între părinți, familia lor continuă să fie un exemplu de unitate și susținere reciprocă în ciuda provocărilor vieții.

Fiul celebrei vedete nu a stat nici el deoparte. Tânărul a ales să urmeze un masterat în compoziție și a avut o festivitate specială la care au participat atât mama sa, cât și Sorin, tatăl copiilor și fostul soț al mezzosopranei.

„Rugăciunea mamei este foarte puternică. Eu, dacă mi-am crescut copiii singură după divorț, am făcut-o cu multă rugăciune”, a declarat Ozana Barabancea pentru viva.ro.

Școli de renume

Gloria, fiica celebrei vedete, a absolvit liceul cu o impresionantă notă 10. Artista este extrem de mândră de realizările fiicei sale și admite că nici ea nu a avut astfel de rezultate în copilărie sau adolescență. Într-un interviu, cântăreața a dezvăluit că a sărbătorit succesul copiilor săi printr-o zi relaxantă petrecută la munte.

„Ne refacem după examene. Gloria a intrat la FIM (Facultatea de INterpretare Muzicală), iar Andrew la Compoziție la master.”, a mai spus Ozana Barabancea.

Donează hainele pe care nu le mai poartă

Ozana Barabancea a luat o decizie radicală, renunțând la tocuri, și a împărtășit cu fanii că a dăruit 14 perechi de încălțăminte. Artista face o curățenie periodică în șifonierele sale și donează haine și încălțăminte către cei dragi sau pe Internet, pentru a bucura și alte persoane de lucrurile pe care ea nu le mai poartă. Până acum, a dăruit 12 perechi de pantofi și 2 perechi de sandale, toate cu toc.

„Mi-a scris foarte multă lume. Mai am două perechi… Am dat acum 12 perechi de pantofi și 2 perechi de sandale. Mai am alte două perechi de sandale de dat. Dar stau în dubiu dacă să le păstrez sau să le dau și pe acestea. Toată lumea mă întreabă de ce le dau. Pentru că nu mai port tocuri și pentru că am foarte mulți pantofi. Și e bine să dăm și altora, să se bucure. Dau și haine, dar nu așa, pe internet. Le ofer prietenelor, nu persoanelor de pe internet”, a mai spus vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel