Ozana Barabancea: „Eu sunt româncă și în țara mea e cel mai frumos” / Oracolul Vedetelor

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ozana Barabancea este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Ozana Barabancea este invitata săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News. 

Cântăreață de jazz, operă, profesoară de canto, om de televiziune și dirijoare, Ozana Barabancea este unul dintre cele mai sonore nume din România, cu o carieră impresionantă în această industrie. Și-a dorit din copilărie să urmeze această cale și chiar dacă tatăl său își dorea pentru ea o altă meserie, cântăreața și-a urmat constant drumul, iar astăzi este una dintre cele mai bune voci cu care țara noastră se poate mândri. Pe lângă muzică însă, solista mai are o altă mare iubire: țara natală. Ozana Barabancea spune cu mândrie că este româncă și își dorește ca ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, să fie cinstită de toți românii așa cum se cuvinte, motiv pentru care aceasta va pune în scenă spectacolul „La mulți ani, România mea”.

„În momentul în care reciți sau cânți muzică patriotică și conștientizezi versurile, se naște în tine identitatea națională, identitatea românească. Trebuie să recunosc că această solemnitate este foarte bine venite în aceste vremuri de jale, în care uităm cine suntem. Așa m-am gândit să aduc și eu ce pot și am alcătuit un buchet din pese strict patriotice și altele cu tematică religioasă”, ne va spune Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.

Ozana Barabancea ne va răspunde și celor 20 de întrebări din „Oracolul Vedetelor”, unde veți putea afla extrem de multe întâmplări inedite, amuzante din perioada copilăriei sale, cât și multe alte lucruri interesante. Cu toate aceste subiecte, precum și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 24 noiembrie, la ora 19:00.

 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 24 noiembrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                       

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                      

Site: https://www.spectacola.ro/                       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola     



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel