Owen Wilson a încercat să se sinucidă în adolescență: „Aveam 11 ani când m-am gândit prima dată la moarte”

Data publicării:

Owen Wilson a vorbit deschis despre tentativa de sinucidere pe care a avut-o în 2007 și despre modul în care fratele său mai mare, Andrew, l-a ajutat să se vindece după acest incident dureros.

În vârstă de 52 de ani, Owen Wilson a vorbit într-un despre  momentul în care a încercat să-și pună capăt zilelor.

"Uneori, viața pare a fi jucată de Tom Hardy în "The Revenant", un tip de coșmar care încearcă să te omoare, în care chiar dacă ai câștig de cauză, el tot va fi acolo la sfârșit șoptindu-ți: "Asta nu-ți va aduce băiatul înapoi" sau tatăl înapoi sau orice moment bun din trecutul tău înapoi. Sau orice altceva. Și când viața este jucată de acel tip, trebuie doar să te agăți și să aștepți să treacă'", ", a spus starul din "French Dispatch" în cadrul unui interviu pentru Esquire.

În august 2007, Wilson a fost transportat de urgență la spital după ce a încercat să se sinucidă. Fratele său Luke Wilson, starul din "Legally Blonde", a fost cel care l-a găsit și a sunat la 911.

 

Celălalt frate l-a ajutat să își vindece depresia


Andrew Wilson, celălalt frate al actorului, a rămas acasă alături de el după incident, potrivit Esquire, și "după aceea, s-a trezit cu el în fiecare dimineață și a scris mici programe pentru fiecare zi, astfel încât viața a părut la început controlabilă și apoi, la un moment dat, mult timp mai târziu, chiar fericită".

Wilson s-a luptat cu depresia încă din copilărie, iar primele gânduri despre moarte le-a avut la vârsta de 11 ani.

”Te gândești la multe lucruri când ești copil. Cred că aveam 11 ani când m-am gândit prima dată la moarte. Dar nu-mi amintesc să fi vorbit vreodată cu părinții mei despre asta.”

 Actorul și-a amintit, de asemenea, o conversație pe care a avut-o cu tatăl său, un director de televiziune, despre conceptul de moarte când era mic. 

"Îmi amintesc, însă, că i-am pomenit despre asta tatălui meu.Eram acasă şi i-am spus atunci că mi-e teamă să nu mor. Iar tata s-a întors şi s-a uitat la mine foarte surprins. Și am fost surprins să văd această reacție. Dar cine știe, poate că asta a fost o parte din motivul pentru care am spus-o", a explicat Wilson.

 


Într-o notă mai ușoară, amuzantul din "Wedding Crashers" a dezvăluit în interviu că se simte foarte apreciat în ultima vreme.

"Apreciez lucrurile pe care le trăiesc. Realizez că viaţa este făcută cu suişuri şi coborâşuri, iar când ajungi pe un val trebuie să te bucuri de el cât de mult poţi! Sunt recunoscător. Ok, ăsta e un cuvânt des folosit. Hai să spunem că preţuiesc lucrurile şi oamenii din jurul meu."

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel