Ovidiu Lipan Țăndărică merge cu decapotabila: „Mă scoate din depresie, îmi crează o stare de bine”

Ovidiu Lipan Țăndărică
Descriere foto: Ovidiu Lipan Țăndărică

Ovidiu Lipan Țăndărică vorbește despre cariera sa și despre proiectele artistice pe care vrea să le facă în viitor. 

Respectat în lumea muzicii, Ovidiu Lipan Țăndărică este invitatul Irinei Păcurariu în ediția de luni, 23 mai, de la ora 21:00, la TVR 2. Emisiunea poate fi revăzută vineri, 27 mai, ora 22:00.

Baterist şi compozitor, Ovidiu Lipan Țăndărică se numără printre cei mai apreciați artiști și promotor al valorilor româneşti prin muzica lui specială. De copil a fost convins că menirea lui e să facă muzică și a mărturisit că: „pasionat de muzică nu mai vedeam nimic în jurul meu”.

Ovidiu Lipan Țăndărică își păstrează și astăzi stilul inconfundabil, cu ochelarii de soare la modă și la volanul mașinii decapotabile: „mă scoate din depresie, îmi crează o stare de bine”, spune artistul.

Filmat în studioul de înregistrări, locul unde gândește spectacole pline de energie, Ovidiu Lipan Țăndărică a răspuns cu sinceritate la întrebări legate de profesie, familie și colegii de scenă. Acum, lucrează la un nou videoclip și urmează să aibă concert în Dubai.

 „E o perioadă în care am nevoie de plajă, este o piesă antrenantă, de vară și vrem s-o distribuim peste tot”, spune fostul baterist al legendarei trupe „Phoenix”.

Chiar dacă pandemia a fost o perioadă grea pentru artiști, Ovidiu Lipan Țăndărică a continuat să lucreze și a făcut un turneu cu filmul biografic „Țara mea de glorii, țara mea de dor”, cu imagini senzaționale.

„Sunt un mergător continuu și nu am avut liniște niciodată. Cu toate că mai stau, mă relaxez, nu pedalez în gol, las divinitatea să lucreze. Dacă nu te încadrezi în anumite sentimente, bineînțeles cu anumită evoluție spirituală, nu poți să le înțelegi... nu poți să te înțelegi, trebuie să existe un echilibru, o armonie între minte și suflet, mai ales în perioada aceasta atât de complicată, de dezbinare și egoism, e nevoie de mult echilibru și regăsire de sine”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică la „Rețeaua de Idoli”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 23 mai 2022, 10:59 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience