Ovidiu Buta, devastat de durere după moartea bunului său prieten, Stephan Pelger: „M-a sunat acum o săptămână și mi-a zis că...”

Data publicării:
Sursa foto: Ovidiu Buta și Stephan Pelger, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Ovidiu Buta și Stephan Pelger, instagram/ colaj foto Spectacola

Ovidiu Buta este în stare de șoc, după ce bunul său prieten, Stephan Pelger, s-a stins din viață. 

Lumea modei este în doliu, după ce designerul Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în propria locuință. Prietenii și cunoștințele designerului sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că designerul nu mai este printre noi. Printre aceștia se numără și Ovidiu Buta, care avea o relație foarte apropiată cu Stephan.

Ovidiu Buta, devastat de durere după moartea bunului său prieten, Stephan Pelger

Ovidiu Buta este devastat de durere și recunoaște că îi este greu să „proceseze„ o asemenea veste. Designerul susține că a vorbit cu Stephan Pelger în urmă cu o săptămână și nimic nu prevestea această tragedie. Ovidiu Buta a mărturisit că bunul său prieten i-a povestit la telefon că are planuri mari și vrea să își pună pe picioare un nou business.

“Încă mi-e greu să procesez această știre! Chiar nu mă așteptam să se întâmple acest lucru. Cu Stephi (nr. Stephan Pelger) am fost prieteni de ani de zile. Din păcate, după, odată cu pandemia, s-a cam retras. Deci, mi-e greu să spun ce era în sufletul lui. Sper să fie mai fericit acolo unde este acum. Ultima oară am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat că avea planuri mari, voia să-și refacă showroom-ul, voia să facă un mic târg, să zic, de tineri designeri, mi-a zis că are un investitor nou, că vrea să-și pună din nou business-ul pe roate… Deci, cu atât mai mult mi se pare șocantă această veste. Despre problemele lui de sănătate știam doar din ce declara pentru presă. Pentru că, altfel, poveștile noastre de zi cu zi erau altele. Legate de haine, de căței, de prieteni”, a mărturisit Ovidiu Buta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește ș: Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Oana Roman, șocată de moartea designerului Stephan Pelger

„Mi-au trebuit câteva ore sa pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua, ta, de la evenimentele tale și ultima poza, rochia divina pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut 2 rochii perfecte în viața asta până acum. Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta bej creată de tine, Stephan Pelger. Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus acolo cu siguranță. Drum lin dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a se stabili împrejurările în care a murit celebrul designer

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel