Otniela Sandu trăiește o iubire ca-n filme. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Data publicării:

Otniela Sandu, tânăra care a făcut ravagii în emisiunea „Ferma”, de la ProTv, trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Iubitul vedetei este celebru pe internet.

Otniela Sandu, în vârstă de 30 de ani, și-a strigat iubirea pe rețelele de socializare, chiar în prima zi a anului. Fosta concurentă de la „Ferma” și-a găsit jumătatea în persoana lui Radu Constantin, un tânăr regizor și actor, în vărstă de 26 de ani, care a devenit celebru pe internet.

 

Cei doi au fost prezenți în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTv, unde au povestit cum a început iubirea lor. Totul a pornit de la o cutie de bomboane de ciocolată. 


 „Povestea noastră e un pic mai altfel. La început, ea fără să vrea era să mă omoare”, a spus amuzat Radu.


Aceștia au povestit cum frumoasa  Otniela i-a pregătit lui Radu o cutie de bomboane, în urma unei interacțiuni pe Instagram.  Tânărul regizor a fost la un pas să se înece cu un sâmbure găsit în momboane. 


Tinerii s-au mutat deja împreună și s-au prezentat părinților, chiar de sărbători. 

 „Este prima cină în familia mea în care eu am venit cu cineva. Surorile mele sunt căsătorite, eu niciodată nu am venit cu nimeni”.

 

 

Radu Constantin  este celebru în mediul online, după ce a lansat un serial pentru adolescenți ”DM”, distribuit pe YouTube. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel