Otilia Bilionera s-a logodit! Primele declarații ale artistei: „Cererea a avut loc în Turcia, locul în care ne-am cunoscut”

Cântăreața Otilia se pregătește de căsătorie! După o relație de un an cu iubitul ei turc, bărbatul pe care nu l-a arătat până acum în spațiul public, artista s-a logodit!

Otilia a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie: “Mă așteptam să se întâmple asta, dar nu știam că o să fie chiar de aniversarea noastră de un an. Cererea a avut loc în Turcia, locul în care ne-am cunoscut.”

 

Artista a povestit că momentul în care a spus “DA” a fost perfect, nefiind mai sigură în viața ei de o decizie. De asemenea, inelul cu safir și diamante care i-a fost pus pe deget la cererea în căsătorie are o însemnătate specială: artista a admirat dintotdeauna inelul sultanei Hurrem, dar și-l imagina cu piatra de safir a inelului Prințesei Diana. Iubitul ei a reușit să facă la comandă un inel care să aducă la viață visul Otiliei, combinând cele două idei într-o bijuterie spectaculoasă.

Otilia Bilionera a fost felicitată de comunitatea ei numeroasă de fani, postarea prin care a anunțat logodna strângând peste 10.000 de aprecieri în primele ore. Cântăreața, proaspăt logodită, anunță fanii că o să fie o perioadă aglomerată pentru ea. Pe lângă concertele pe care le are, urmează și o lansare inedită: piesa “Otro Tagro” feat Jay Maly va fi lansată pe 24 august, melodie la care a lucrat alături de Costi Ioniță.

 

Otilia dezvăluie povestea „Bilionera”, piesa cu un miliard de accesări pe internet. A ajuns pe locul 1 în topurile internaționale înainte să fie primită în România 

Supranumită Bilionera, după numele melodiei care a consacrat-o pe plan internațional, Otilia, una dintre cele mai populare artiste din România, a dezvăluit, în premieră, amănunte despre piesa care a bătut recorduri de audiență în rândul soliștilor români și care a ajuns, în scurt timp de la lansare, pe locul 1 în topurile din întreaga lume.

La șapte ani de la lansarea Bilionera, când piesa a atins, pe toate platformele online pe care este prezentă, un miliard de accesări, Otilia a vorbit, într-un mesaj video adresat fanilor ei, despre povestea acestui hit. 
 

Lansată în 2014, Bilionera a fost, la acea vreme, pe primul loc în topurile muzicale ale radiourilor din Turcia, Pakistan, India, Grecia, Bulgaria, fiind inclusă, ulterior, în categoria evergreen în aceste state, dar nu numai aici. Însă Bilionera nu s-a bucurat, la început, de același succes și în România, arată artista, la șapte ani de la lansarea hitului:

„Aș putea spune că, în România, țara mea, Bilionera a pornit cu stângul, după ce a fost refuzată, inițial, de radiouri. Însă pe mine m-a ambiționat și mai mult acest lucru. Am lansat piesa, inițial fără videoclip, în februarie 2014. Atunci am lansat-o pe YouTube, iar Bilionera a început să fie tot mai ascultată de la o zi la alta”.

 

 

Milioane de tag-uri pe TikTok

 

În vara lui 2014, când Bilionera a ajuns la peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube, la doar câteva săptămâni de la lansare, Otilia a făcut și videoclipul piesei. Și tot în acea vară, după ce Bilionera era deja difuzată la radiouri din Bulgaria, Turcia, Grecia, Pakistan și India, a fost preluată de radiourile din România, ajungând imediat și în topurile naționale.

 

„Pentru mine, acel moment a fost extrem de important, pentru că îmi doream ca piesa mea, care se dovedea deja a fi un hit internațional, să fie ascultată și la radiourile de la mine de acasă, din România. Bilionera a devenit un fenomen și a adunat milioane de fani din întreaga lume. Pe TikTok, de exemplu, a strâns 35 de milioane de tag-uri. Până acum, am cântat-o, în concerte și la alte evenimente publice, probabil de mii de ori. Remixurile pe care le-am făcut la Bilionera s-au transformat, la rândul lor, în hituri”, mai arată artista. 

 

Pentru succesul de care Bilionera s-a bucurat din partea publicului, Otilia a primit mai multe premii internaționale, între care: „Best Balkan Female Artist” (2017), „Golden Panther Music Awards” (2018), Bama Music Awards (2019). 

 

„Ce m-a învățat Bilionera și ce aș vrea să vă spun tuturor, în speranța că vă va ajuta și pe voi, este ca niciodată să nu renunțați la visul vostru. Niciodată. Bilionera mi-a demonstrat că poți reuși, în ciuda piedicilor pe care, la început, le poți întâmpina. Eu am crezut în piesa mea. Am crezut în Bilionera. Am știut, chiar de la început, că pot ajunge la sute de milioane de oameni cu ea, că îi pot bucura, că îi pot face să cânte, să danseze, să se distreze cu mine”, mărturisește Otilia.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 14 aug 2023, 15:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience