Otilia Bilionera, VICTIMA depresiei. De la ce a pornit totul: „Am urmat tratament antidepresiv”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Otilia Bilionera, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Otilia Bilionera, Instagram

Otilia Bilionera a vorbit despre perioada în care a fost victima depresiei. 

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Recent, artista a recunoscut că a trecut și prin momente dificile în viața sa și chiar a ajuns să fie victima depresiei. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a ajuns să se confrunte cu asemenea stări. 

„Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită. Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist'' a spus aceasta pentru viva.ro

Otilia Bilionera, despre prejudecățile celor din jur 

Artista a recunoscut că a suferit și din cauza prejudecăților celor din jur. Cu toate astea, Otilia a reușit să depășească momentele grele. 

„Întotdeauna m-am lovit de prejudecăților celor din jur. Uneori, e bine să lași oamenii să creadă ce vor despre tine. Din punctul ăsta de vedere, nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui'', a declarat Otilia.

Otilia, despre relația cu familia

Otilia Bilionera a mărturisit că are o relație foarte strânsă cu familia sa și ar face orice doar ca să știe că sunt bine. 

„Provin dintr-o familie modestă, din Suceava. Părinții mei sunt mai presus de orice și oricine. Întotdeauna m-au susținut și au făcut eforturi importante pentru a-mi oferi tot ce am avut nevoie, m-au lăsat mereu să fac ceea ce simt și ceea ce mă face fericită. Consider că nu există iubire mai pură decât cea dintre părinți și copii. Am o legătură foarte, foarte specială cu mama, cu care am dormit până la 19 ani și cu care încă mai dorm ori de câte ori mă vizitează, a adăugat aceasta.

Citește și: Cristi Minculescu și sora lui, diagnosticați cu aceeași boală din cauza căreia tatăl lor a decedat: “Nu există teamă mai mare decât cea pentru viața ta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel