Organizaţiile Miss Univers şi Miss SUA, "devastate" de sinuciderea lui Cheslie Kryst

Data publicării:
Cheslie Kryst, sursa instagram
Descriere foto: Cheslie Kryst, sursa instagram

Organizatorii concursurilor Miss SUA şi Miss Univers şi-au exprimat luni emoţia profundă în legătură cu sinuciderea duminică, la New York, a câştigătoarei competiţiei Miss Statele Unite din 2019, Cheslie Kryst, o avocată în vârstă de 30 de ani, care a vorbit deseori despre stres şi despre problemele de sănătate mintală.

Într-un comunicat transmis AFP, organizaţiile Miss Univers şi Miss SUA s-au declarat "devastate să afle despre dispariţia lui Cheslie Kryst, cea mai strălucită, caldă şi amabilă persoană pe care am avut privilegiul să o cunoaştem".

O sursă din cadrul poliţiei din New York a confirmat duminică seara că trupul lui Cheslie Kryst a fost găsit în jurul orei 07:00 (12:00 GMT), în faţa unui zgârie-nori de pe strada 42 din Manhattan, după cum a dezvăluit New York Post în ediţia sa de luni.

"Conform primelor elemente ale anchetei, ea a sărit de la înălţime" şi "pare a fi o sinucidere", a afirmat sursa din cadrul poliţiei pentru AFP.

Potrivit New York Post, tânăra a sărit de pe o terasă situată la etajul 29 al clădirii Orion Condominium, unde locuia.

Cu câteva ore înainte de moarte, Cheslie Kryst a postat pe Instagram o fotografie cu ea, însoţită de mesajul "fie ca această zi să vă aducă linişte şi pace".

Kryst colabora la programul de varietăţi "Extra", ai cărui producători au dat publicităţii un comunicat în care au anunţat că sunt devastaţi de cele întâmplate şi au subliniat că fosta Miss SUA "era o parte foarte îndrăgită din familia" acestei emisiuni.

Născută în Michigan, Cheslie Kryst absolvise un liceu cu profil economic şi studiase dreptul, iar înainte de se prezenta la concursul de frumuseţe Miss SUA din 2019 a lucrat ca avocată şi a înfiinţat blogul de modă White Collar Glam, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel