Oreste, cercetat penal, după ce ar fi fost prins sub influența unor substanțe interzise la volan: „Conform drug-testului, a ieșit un marker thc”

Data publicării:
Oreste, foto Instagram
Descriere foto: Oreste, foto Instagram

Oreste Teodorescu este cercetat penal după ce ar fi fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise. 

 

Celebrul prezentator TV ar fi fost oprit în trafic, pe data de 2 noiembrie 2021, în zona Casa Presei Libere, din București, iar polițiștii de la Brigada Rutieră l-au supus unui drug-test, care ar fi ieșit pozitiv pentru canabis, potrivit Gândul. Conform procedurii, Oreste a fost condus  Institutul Național de Medicină Legală (INML) unde i-au fost recoltate probe de sânge, iar pe numele său a fost demarată o anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, care a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Rezultatele analizelor vor ieși în aproximativ  60 de zile.

Primele declarații ale prezentatorului TV

„Nu am ce să comentez, așteptăm rezultatul probelor de laborator. Informația este corectă, conform drug-testului a ieșit un marker thc. Am fost la IML unde am fost testat din punct de vedere al vitezei de reacție și motricitate, unde s-a constat ca nu am avut funcțiile alterate. Așadar, până la obținerea rezultatului analizelor de laborator, nu poate exprima nimeni o concluzie. Vă pot spune că am predat permisul', a declarat Oreste pentru FANATIK. 

 

Oreste a fost audiat și într-un dosar de trafic de droguri

 

La jumătatea lunii iulie a anului 2018,  Oreste Teodorescu a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri în care au fost implicate mai multe persoane publice, între care designerul Răzvan Ciobanu (decedat între timp), Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, Raluca Bădulescu dar și interpretul de muzică lăutărească, Elis Armeanca.

Teodorescu a fost audiat în calitate de martor și a declarat atunci că anchetatorii i-ar fi arătat mai multe fotografii și l-ar fi întrebat dacă recunoaște persoanele respective, însă acesta ar fi răspuns că singura persoană din dosar pe care o știe personal este Răzvan Ciobanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel