Oracolul vedetelor - ediția TikTok. 20 de întrebări pentru Claudisky

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Claudisky a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.


SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Claudisky: Cel mai mare vis a fost dintotdeauna să fac oamenii să se simtă bine și să las un impact pozitiv maselor de oameni cu care interacționez.
 
SPECTACOLA:  Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Claudisky: Cea mai mare trăsnaie a fost să mă ascund de părinți cât timp eram în parc, crezând că e un joc și ei se prind de asta, doar să aflu că au chemat poliția să mă dea dispărut.
 
SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Claudisky: Singurul lucrul pe care l-aș schimba ar fi să nu pun la suflet toate comentariile negative de prisos din jurul meu. Acum sunt obișnuit și rezilient.


 
SPECTACOLA:  Care este cea mai mare frică a ta?

Claudisky: Cea mai mare frică a mea este trecerea ireversibilă a timpului și gândul că nu o să apuc să fac tot ceea ce mi-am propus….și păpușile de porțelan.
 
SPECTACOLA:  Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Claudisky: Dacă viața mea ar avea o coloana sonoră, aceasta ar fi coloana sonoră din filmul “Gladiatorul”. Hans Zimmer este un geniu muzical.
 
SPECTACOLA:  Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Claudisky: Cel mai haios moment din viața mea a fost când trebuia să promovez un anumit brand de înghețată și până să apuc să filmez, bunica îmi mâncase deja produsele.
 
SPECTACOLA:  Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna această?

Claudisky: Cel mai interesant și de apreciat lucru pe care l-am văzut săptămâna asta este performanța Sabrinei Ionescu în cadrul concursului de baschet.
 
SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Claudisky: Cel mai inuntul talent pe care îl am cred că este să îmi pot da degetul peste cap. Nu l-am descoperit, l-am acumulat în perioada când făceam polo pe apă în circumstanța unui accident în timpul meciului. E în regulă! Sunt ok acum! :D


 
SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu ține pe o insulă pustie și de ce?

Claudisky: Cele trei lucruri pe care le-aș lua cu mine ar fi: o undiță ca să pot procura hrană, un cuțit (fiind o ustensilă versatilă) și o poză cu mine și bunica mea scumpă, ca să îmi dea puterea și motivația să rezist situației până mă revăd cu ea.
 
SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

Claudisky: Meniul perfect pentu mine ar fi un platou vegan cu toate combinațiile de legume, fructe, sosuri și verdețuri posibile, făcute astfel încât nici să nu îți dai seama că sunt de fapt doar alimente care nu provin dintr-o sursă animală. Las bucătarul să își facă magia, am încredere în el. Iar alimentul la care nu aș putea renunta este zacusca bunicii 
 
SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Claudisky: Cel mai probabil că aș fi ales actoria sau ceva în industria marketing-ului online la o firmă cu nume pompos.
 
SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-biz-ul românesc pe care o găseșți atrăgătoare. 

Claudisky: Consider că toți suntem frumoși în felul nostru și că toți contribuim concomitent la îmbunătățirea și înfrumusețarea industriei în modul nostru unic. Adică pe scurt: Roxen și Alexandra Stan.
 
SPECTACOLA:   Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Claudisky: Filmul cu care am rezonat emoțional și care m-a influențat să devin o persoană mai meticuloasă în viața de zi cu zi este “Knives Out”. Un film în stilul cărților Agatha Christi, crimă și mister.
 
SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Claudisky: Viciile mele perpetue rămân jocurile pe calculator și prăjiturile delicioase ale bunicii mele.
 
SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Claudisky: Cel mai mare defect al meu își are rădăcina în discursurile mele mintale cu conotație negativă, pe care le am când ceva nu îmi reușește. Tind să cred că mulți se autosaboteaza prima oară la nivelul psihicului,  iar ceea ce se materializeze în lumea reală este doar efectul acestei acțiuni. Am învățat pe parcurs să îmi antrenez mintea să fie mereu de partea mea și să mă susțină așa cum toți urmăritorii mei mă susțin (și îi iubesc enorm pentru asta).
 
SPECTACOLA:  Dar calitate?

Claudisky: Sunt o persoană care este adepta regulii de aur a universului. “Ce ție nu-ți place, altuia nu îi face”. Adică fii o persoană bună, o influență pozitivă în comunitatea ta și încearcă să motivezi oamenii să devină cea mai bună variantă a lor.
 
SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Claudisky: Nu aș vrea să rămână oamenii neapărat cu o imagine în cap, ci doar cu sentimentul plăcut pe care l-am stârnit în adâncul sufletelor lor. Atât timp cât oamenii simt ceva pozitiv față de mine, eu pot să mor liniștit.
 
SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

Claudisky: Dacă aș fi președinte aș schimba structura învățământului și aș prioritiza educația și calitatea profesorilor. Viitorul țării este în mâinile celor tineri, dacă compromitem asta, nu avem viitor.
 
SPECTACOLA:  Cine este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?

Claudisky: Nu există o anumită persoană, mulți de-a lungul timpului m-au motivat să devin ceea ce sunt astăzi. Dar cel mai mare impact l-a avut familia, respectiv părinții și bunica mea.
 
SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Claudisky: Cel mai mare regret al meu este că nu m-am apucat mai repede de online, având o frică inexplicabilă de eșec și de judecată din partea oamenilor. Dacă poți combate frica asta, poți face orice în viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel