Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Viviana Sposub EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Viviana Sposub a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Viviana Sposub a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Viviana Sposub: Când eram mică îmi doream extrem de mult să devin cântăreață. De aceea mă puneam pe cântat ori de câte ori prindeam ocazia. Apoi chiar am început să merg la concursuri și să dezvolt talentul și pasiunea pentru muzică.

 

 

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Viviana Sposub: Am fost un copil atât de cuminte și ascultător, încât nu îmi aduc aminte să fi făcut trăsnăi. Ai mei îmi povestesc mereu că eram exagerat de cuminte atunci când eram mică.

 

 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Viviana Sposub: Consider că totul se întâmplă în viețile noastre cu un motiv. Așa că nu mi-aș dori să schimb nimic din trecutul meu, pentru că aș schimba și prezentul de care mă bucur din plin.

 

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Viviana Sposub: Mi-e frică de pierderea celor dragi. Mă gândesc deseori la lucrul acesta și încerc să trăiesc cât mai intens clipele petrecute alături de ei.

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Viviana Sposub: Voi răspunde cu prima variantă care mi-a venit în cap. Billionaire - Travie McCoy ft. Bruno Mars.

 

 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Viviana Sposub: Când am dat prima bâlbă la TV, am fost tare rușinată. Apoi mi-am dat seama că apărând zi de zi la televizor, astfel de lucruri sunt firești și te iau prin surprindere când te aștepți mai puțin. Acum îmi vine să râd de fiecare dată când mi se mai întâmplă.

 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Viviana Sposub: Acum câteva zile am citit despre Râpa Roșie sau “Micul canion” al României, un loc ce își modifică aspectul în funcție de cât de tare plouă. Trebuie să vedeți neapărat imaginile sau chiar să vizitați locul.

 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Viviana Sposub: Pot să îmi umflu burta atât de tare încât să par însărcinată. Am descoperit asta când eram mică și făceam scenarii de film pe care mai apoi le filmam cu telefonul mamei. Mereu jucam rolul unei femei însărcinate, nu mă întrebați de ce. Cred că aș putea primi cu ușurință un loc în mijloacele de transport în comun dacă aș pune în practică talentul ăsta.

 

 

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Viviana Sposub: Mă gândesc la un caz fericit în care m-aș afla pe o insulă pustie și anume, într-o vacanță. Nu vreau să mă gândesc la altfel de scenarii! Așa că aș avea nevoie de George, de un aparat foto și mult SPF.

 

 

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

Viviana Sposub: Meniul perfect pentru mine arată cam așa: salată de vară, cartofi prăjiți, pizza. Pe toate le mănânc cu muuultă brânză, deci acesta ar fi alimentul la care chiar nu aș putea renunța niciodată.

 

 

SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Viviana Sposub: Cu siguranță mi-ar fi plăcut să aleg tot ceva legat de domeniul în care activez acum: actorie, dans, muzică. O meserie prin care să mă pot exprima și prin care să bucur oamenii.

 

 

SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Viviana Sposub: Antonia e preferata mea de când am văzut-o prima dată!

 

 

SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Viviana Sposub: Îmi place mult să urmăresc seriale și filme și am o listă lungă de preferate. Dar voi recomanda acum câte un titlu pentru fiecare categorie.

Film: Life Itself

Serial: Manhunt Unabomber. Să îmi spuneți cum vi s-au părut.

 

 

SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Viviana Sposub: Îmi place să beau băuturi carbogazoase, mai exact, cele negre. A devenit o dependență de ceva timp. Nu pot să mănânc dacă nu am și un suc pe masă.

 

SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Viviana Sposub: Mă enervez foarte repede, mult prea repede. Și de multe ori, relațiile cu oamenii din jur au de suferit. Lucrez la a mă tempera și a fi mai calculată.

 

 

SPECTACOLA: Dar calitate?

Viviana Sposub: Cred că am o energie tare faină care îi face pe oameni să se simtă bine în compania mea. Îmi place să transmit o energie bună atât la televizor, cât si în viața de zi cu zi.

 

 

SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Viviana Sposub: Pentru zâmbetele pe care le-am oferit. Oamenii își amintesc de cum se simțeau în prezența ta sau când te vedeau, așa că eu aș vrea să își aducă aminte de momentele în care le-am transmis o emoție pozitivă.

 

 

SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

Viviana Sposub: Aș face autostradă spre Moldova. Mi-aș dori ca drumul spre casă să fie mai scurt și să îl pot face mai des.

 

 

SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Viviana Sposub: Mama este persoana care mi-a fost mereu alături. Indiferent cât de grea a fost o perioadă din viața mea, ea a știut mereu cum să mă motiveze să continui, să nu mă dau bătută.

 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Viviana Sposub: Spuneam și ceva mai sus că sunt sigură că orice lucru care ni se întâmplă în viață are un scop. Nu regret nimic din ce am trăit până acum, ba mai mult, dacă ar fi să repet, aș face totul fix la fel.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel