Oracolul Vedetelor. 20 de întrebări pentru Sebastian Țopescu / Exclusiv

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Sebastian Țopescu, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Sebastian Țopescu, Spectacola

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online.  Sebastian Țopescu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Sebastian Țopescu este unul dintre cei mai tineri realizatori TV din România. Acesta realizează o emisiune în cadrul TVR, „Vis sau realitate”, acolo unde intră în visele altora și trăiește experiențele lor.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău din copilărie?

Sebastian Țopescu: Să fiu preot. Îmi plăceau ținutele lor sau ceva, nu știu exact. Ceva mi-a plăcut. Aveam cinci ani și mergeam la mama mea și am spus că vreau să fiu preot. Ea știa că sunt mic și că mă voi mai răzgândi.

 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta dacă te-ai întoarce în timp?

Sebastian Țopescu: Nu aș schimba nimic.

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Sebastian Țopescu: Gândacii, dar doar ăia de bucătărie. Ceilalți gândaci, șerpi, șobolani, n-am treabă cu ei. E o frică exactă. Cred că s-a întâmplat cândva să-mi cadă unul pe umăr și când l-am simțit...De atunci am rămas cu frica asta.

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Sebastian Țopescu: Trebuie să mă gândesc puțin. Cred că ar fi Lana Del Rey. Ar mai fi și Parov Stelar. 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut sau l-ai citit săptămâna aceasta?

Sebastian Țopescu: Am văzut un serial bun. Era despre un tsunami din Japonia și despre niște probleme nucleare ulterioare. Ce am citit interesant este că iepurii mor de singurătate.

 

SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Sebastian Țopescu: Cred că cel mai inutil talent este că-mi pot face talia mică și l-am descoperit când am realizat că-mi plac corsetele. Adică, mi-e ușor să-mi pun corset și să-mi strâng talia foarte mult. 

 

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?

Sebastian Țopescu: Muzică, nu pot trăi fără muzică, o brichetă și încă o persoană mai talentată decât mine, cred că pe Maria Buză. 

 

SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi practicat dacă nu aveai aceste drumuri?

Sebastian Țopescu: Patinaj artistic mi-ar fi plăcut. Dar, dacă nu, jurnalist mi-ar fi plăcut. Când am luat microfonu de la TVR am simțit un pic că-mi vine să urlu la oameni despre furturi și să găsesc secrete. Adevărul e că nu cred că voi deveni prea curând jurnalist, deși sunt jurnalist în modă. Sau chiar PR. Undeva unde să existe oameni, acolo înfloresc.

 

SPECTACOLA: Un serial sau un film care te-a impresionat?

Sebastian Țopescu: Un film care m-a impresionat este unul japonez, numit în română „Supraviețuitorii”. E un film care te distruge puțin emoțional, dar e absolut fascinant. Ca serial, ar fi White Collar, asta ca să treacă timpul.

 

SPECTACOLA: Care este persoana din viața ta care te-a motivat cel mai mult?

Sebastian Țopescu: Eu, cred. La mine motivația pornește din mine. Încurajarea din stânga sau din dreapta nu are un efect așa puternic, deși apreciez acest lucru, dar din dorința mea de a face cât mai multe lucruri vine motivația.

 

SPECTACOLA: Crezi în destin sau crezi că omul își face norocul cu mâna lui?

Sebastian Țopescu: Cred că este undeva la mijloc. Cred că tu îți faci norocul cu mâna ta, dar există un oarecare destin care se aseamănă cu regulile de circulație. Acum, poți să le respecți, sau nu. Cam așa cred că-și arată destinul fața. Cel mai tare se manifestă prin sentimentul acela din stomac. Simți instinctul. Am foarte mare încredere în instinct. Nouă din zece cazuri merg bine.

Puteți urmări emisiunea integral aici:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel