Oracolul Vedetelor. 20 de întrebări pentru Dominic / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Dominic a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.


SPECTACOLA:  Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Dominic: Când eram mic îmi doream să fiu vedetă, să fiu cântăreț, mai exact. Visam să am și o trupă și tot, însă mai târziu am realizat că nu prea m-a avantajat vocea încât să îmi îndeplinesc acest vis.

SPECTACOLA:   Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Dominic: Sincer, nu știu pe care să o zic, am fost un copil plin de surprize. Dacă ar fi totuși să aleg una, ar fi faptul că m-am dus cu un prieten într-o pădure unde am fost aproape fugăriți de un porc mistreț. Zic aproape, pentru că a trebuit să îl evităm traversând printr-un șanț plin cu apă. Nu cred că mama mea m-a crezut nici până în ziua de azi de ce am venit cu încălțămintea făcută praf acasă.

SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă te-ai putea întoarce în timp?

Dominic: Niciunul. Nu aș schimbă nimic din trecutul meu, pentru că nu cred în regrete. Sunt mai mult decât mulțumit cu cine sunt azi și n-aș fi fost eu cel de azi dacă nu ar fi existat TOT trecutul.

SPECTACOLA:   Care este cea mai mare frică a ta?

Dominic: Știți cum unora le este frică de schimbare ? Ei bine, mie îmi e frică să nu existe schimbare. Cea mai mare frică a mea este să rămân același și să n-am o schimbare constantă în viață mea.


SPECTACOLA:   Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Dominic: Nu pot să mă decid între orice melodie a Lanei Del Rey sau dacă să merg pe ceva chiar și mai dramatic și să zic o melodie de la Ludovico Einaudi. O să aleg totuși “Black Beauty” de la Lana Del Rey.

SPECTACOLA:   Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Dominic: Nu mă pricep absolut deloc să vorbesc cu fete de care sunt atras, de aceea unul dintre cele mai penibile momente din viață mea a fost când m-am dus la o fată superbă în tren să îi cer instagram-ul și am ajuns să-i cer contul de Youtube în timp ce mă bâlbâiam în ultimul hal și probabil m-am și înroșit.


SPECTACOLA:   Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna această?

Dominic: Săptămâna asta mi-am făcut o întreagă lista cu filme pe care vreau să le privesc, printre care și “Fight Club”, pe care majoritatea probabil l-ați văzut. Ei bine, eu l-am văzut abia acum și mi s-a părut unul dintre cele mai interesante filme pe care le-am vizionat vreodată.

SPECTACOLA:   Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Dominic: Talentul meu inutil și îl consider inutil pentru că nu cred că o să-l folosesc în viitor vreodată este la jocuri sportive. Printr-un miracol mereu mi-am dat seama super repede de cum funcționează orice joc încât să mă pricep destul de bine. Așa am ajuns și să mă duc la concursuri de fotbal, handball, basketball, chiar și tenis de masă în trecut.

SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu ține pe o insulă pustie și de ce?

Dominic: Mi-aș lua o lanternă, o brichetă și o carte să citesc. Cu restul lucrurilor mă descurc eu.

SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru ține și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Dominic: Iubesc foarte mult sushi, aș putea să mănânc dimineață, la prânz și seară. Când vine vorba de aliment, o să merg pe lapte, nu aș putea să trăiesc fără lapte.

 


SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Dominic: Probabil mi-aș fi folosit talentul pe care îl consider acum inutil și aș fi devenit sportiv de perfomanță. Totuși nu mă văd existând fără artă, deci cred că mai degrabă aș fi învățat să pictez încât să fac o carieră din asta.

SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-biz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Dominic: Theo Rose. E o femeie superbă la aspect, dar are și o energie minunată pe care îți e destul de greu să nu o observi. 

SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Dominic: Serialele nu prea pot să le termin, însă un film bun pe care l-aș recomanda ar fi “Girl interrupted”.

 

SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Dominic: Un obicei nesănătos de care nu pot să scap este să stau treaz noaptea. Sunt mult mai productiv noaptea și mult mai motivat, însă lumea funcționează pe timp de zi, din păcate, și trebuie să mă conformez.

SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Dominic: Cel mai mare defect al meu este gânditul excesiv. Gândesc absolut orice și uneori chestia asta poate să afecteze și persoanele din jurul meu, nu doar pe mine.

SPECTACOLA:   Dar calitate?

Dominic: Mă consider un om destul de matur emoțional, îmi place să îmi comunic sentimentele într-un mod cât se poate de sănătos și să ascult/înțeleg și sentimentele altora.

SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Dominic: Pentru suflet. Vreau că sufletul meu să fie ținut minte până la sfârșitul sfârșiturilor, pentru că dacă e ceva ce iubesc la mine mai mult decât orice este sufletul.

SPECTACOLA:   Ce ai schimbă în țară dacă ai fi președintele României? 

Dominic: Prea multe încât să aibă loc să le scriu aici. 

SPECTACOLA:   Cine este persoană din viață ta care te-a motivat cel mai mult?

Dominic: În cel mai “nenarcisistic” mod posibil, eu. Am fost de când mă știu o persoană plină de iubire fața de visurile ei, încât rareori mi s-a întâmplat să îmi pierd motivația.

SPECTACOLA:   Care este cel mai mare regret al tău?

Dominic: Cum am zis, eu nu cred în regrete. Viața e prea scurtă și frumoasă încât să ai regrete din trecut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel