Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Alexandru Constantin EXCLUSIV

EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Alexandru Constantin a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Alexandru Constantin  a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?
Alexandru Constantin: Să fac televiziune. Pe cuvânt! Îmi imaginam când mă uitam la televizor cum ar fi să apar pe sticlă. Mi se părea fascinant! Cred că mi-am vizualizat atât de intens visul, încât l-am îndeplinit. 

SPECTACOLA:  Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
Alexandru Constantin: Am lovit o vecină cu o piatră în cap. Acum sună a trăsnaie, dar la vremea respectivă a fost o întâmplare care se putea încheia tragic. Cred că ne jucam în față blocului, și dintr-o glumă am aruncat o pietricică spre ea. Am nimerit-o fix în cap. Acum îmi dau seama cum joaca se poate termina urât. Am fost foarte atent apoi. Mi-am cerut și scuze pentru ce făcusem. Eram copil.

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?
Alexandru Constantin: N-aș schimba nimic. Chiar și experiențele mai puțin plăcute au avut scopul lor. Fără ele, n-aș fi omul de acum. Cred că orice întâmplare vine ca o experiență menită să ne învețe să ne dezvoltăm. 

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?
Alexandru Constantin: Să dezamăgesc. Cred că am dezvoltat o frică în direcția asta care, din păcate, m-a ținut pe loc în anumite momente, inclusiv în carieră. M-a împiedicat să risc. Încerc acum să am mai mult curaj. 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
Alexandru Constantin: Îmi place întrebarea ta. Dar cred că ar fi un film mut viața mea. Sau doar cu ambiante. Trăiesc atât de multe lucruri, muncesc la atât de multe proiecte în același timp, încât orice coloană sonoră n-ar face altceva decât să fie în plus. :) 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?
Alexandru Constantin: E pentru prima dată când îl povestesc, pe cel mai penibil, care m-a urmărit mult timp. La 14 ani venisem la un casting în București, culmea, la Prima Tv, pentru o emisiune de atunci. Dormisem o noapte în stația de metrou că nu aveam cazare. Eram fermecat de ideea de televiziune și mi-am zis că vin în Capitală și dau lovitură. Venisem inclusiv cu înregistrări cu mine pe casete BETA, cum erau atunci. Am intrat în casting, mi s-a cerut să fac ceva, orice, un moment artistic. Am zis că vreau să dansez. Ei bine, m-am maimuțărit câteva secunde, m-am blocat și am ieșit. Ăsta a fost marele casting pe care l-am dat. Îți dai seama ce penibil m-am simțit? Evident că le-am spus tuturor că a mers foarte bine castingul. De atunci cred că am o oroare de castinguri și probe. (n.r. râde)

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?
Alexandru Constantin: Că a iubi pe cineva înseamnă, de fapt, a iubi felul în care te simți alături de persoana respectivă. 

SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?
Alexandru Constantin: Cred că orice talent poate fi util la un moment dat. Mi-am zugrăvit casa singur. Sau am făcut diferite amenajări de unul singur. Poate fi un talent ăsta, inutil de obicei, dar folositor câteodată. 

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?
Alexandru Constantin: Lenjerie intimă și un maieu. O cremă de protecție, să nu mă ard prea tare și o saltea gonflabilă, să dorm pe ceva moale. (n.r. râde)

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 
Alexandru Constantin: Clar o salată cu mango, avocado, porumb și năut. Stropită cu un sos făcut din avocado cu ulei de măsline, tahini și mustar. Aș putea mânca asta non-stop. Și nu aș putea renunța niciodată la banane și piersici. Mănânc zilnic! 

SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?
Alexandru Constantin: Cu siguranță aș fi fost un bun medic. Empatizez ușor, îmi place să rezolv probleme și sunt atent la detalii. Nu prea mi-a plăcut mie cartea, de asta și medicina a ieșit din calcule încă de mic. 

 

 

SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 
Alexandru Constantin: Îmi place mult Anca Țurcașiu. Cred că nu există ceva mai atrăgător decât naturalețea, pe care Anca o are. E o femeie elegantă, atentă la imaginea ei și discretă. 

SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.
Alexandru Constantin: Homeland, clar! Am văzut ultimul sezon în două nopți. Acum mă uit la Gray's Anatomy, l-am luat de la primul episod. 

SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?
Alexandru Constantin: Cel mai nesănătos obicei pe care îl am este fumatul. În rest, nu beau alcool, nu pierd nopțile. Încerc să fiu atent cu mine și, de cele mai multe ori, reușesc. Adevărul e că am rărit mult oricum și țigara, chiar dacă nu e una clasică, ci electronică. 

SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?
Alexandru Constantin: Că îmi pasă prea mult de oameni, în general. De multe ori îi pun pe primul loc pe alții, încerc să nu supăr, să nu dezamăgesc. Merg pe ideea "mai bine sufăr eu, decât altcineva". Nu cred că e sănătos și nici bine emoțional. Dar așa am fost crescut. Tată mereu zicea "dacă cineva îți da o palmă, întoarce și celălalt obraz" și "cel mai deștept cedează primul". 

SPECTACOLA: Dar calitate?
Alexandru Constantin: Sunt extrem de muncitor și determinat. Am plecat din Oradea cu un vis și mi l-am îndeplinit. Tot ce am acum e rodul muncii mele. Nu am avut sărbători, vacanțe, weekenduri libere ani întregi. Și acum, muncesc mult și încerc mereu să îmi depășesc condiția: psihică, intelectuală, financiară.

SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?
Alexandru Constantin: Că am fost un exemplu de bărbat care a știut cum să trăiască frumos, căruia nu i-a plăcut bârfa, n-a jignit niciodată pe nimeni și a fost un om bun. Exemplul de om care a știut să-și vadă de treaba lui și a trăit respectându-i pe cei din jur. 

 

SPECTACOLA:Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 
Alexandru Constantin: Avem nevoie de multe schimbări în sistemul de învățământ și în cel fiscal. Pe deoparte, de pe băncile școlii ies tineri care nu vor să muncească, nu au planuri, sunt nemotivați, au pretenții financiare mult prea mari și cerințe exorbitante, pe cealaltă parte sunt micii antreprenori care nu au nicio susținere din partea statului și se îneacă în taxe și birocrație.

SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?
Alexandru Constantin: Mama, care mereu spune "Dacă tu așa simți, așa fă." Din păcate, nu mulți dintre oameni au acasă pe cineva care să îi încurajeze. 

SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?
Alexandru Constantin: Cu mâna pe inimă îți spun, nu regret absolut nimic. Dacă nu aș fi avut experiențele trăite, nu aș fi fost omul de azi. Indiferent de ce alegeri mai puțin potrivite am făcut de-a lungul anilor, mi le-am asumat, m-am iertat și am încercat să învăț din ele.

 

Citește AICI oracolul vedetelor pentru Dorian PopaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 22 iul 2022, 11:25 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience