Oportunități și câștiguri pentru Taur, Scorpion și Săgetător. Posibile neplăceri pentru Gemeni, Fecioară și Pești

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

De pe 22 noiembrie, Soarele s-a mutat în Săgetător și va sta acolo până pe 21 decembrie. Dar nu a venit oricum, ci a adus o perioadă extrem de favorabilă și plină de energie, care ne va afecta pe toți.

Să nu uităm că Săgetătorul este un semn de foc mutabil din zodiac, cunoscut pentru flexibilitate, adaptabilitate și capacitate de expresie. Mai mult, Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, este cea care îl conduce pe Săgetător. Până pe 7 decembrie, Mercur se va afla în același semn, iar Venus până pe 10 decembrie. Cu alte cuvinte, energia aceasta este destul de amplificată și putem profita din plin de ea. 

Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, se află și el în mers direct până pe 21 decembrie, deci mai pune niște gaz pe foc. 

Vă recomandăm să vă planificați de pe acum călătoriile și sărbătorile. Pentru că odată cu intrarea lui Mercur în Capricorn, vom începe să simțim efectele retrogradării. Și este posibil să apară destule încurcături pe parcurs. 

Sezonul Săgetătorului este foarte potrivit și pentru aceia care susțin examene sau care vor să se apuce de activități sportive. 

Iată cum afectează pozitiv Sezonul Săgetătorului Taurii, Scorpionii și Săgetătorii și care sunt dezamăgirile pentru Gemeni, Fecioară și Pești.

Taur/Ascendent în Taur

Ce oportunități îi așteaptă pe Tauri? Ei bine, în sezonul Săgetătorului, intimitatea devine un subiect de maximă importanță. Asta înseamnă că, dacă ești într-o relație, ai energie și vrei să încerci și lucruri noi cu partenerul. Pentru cei singuri, urmează o perioadă în care ar putea să-și încerce norocul și să iasă cu o persoană nouă. Totuși, dacă vrei să începi o relație, nu te grăbi - vorbim despre o perioadă în care te îndrăgostești foarte ușor și te poți contamina cu emoții intense sau chiar complicate din partea celorlalți.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Și Scorpionii au parte de câștiguri în sezonul Săgetătorului. Prioritizezi locul de muncă, dar și proiectele sau relațiile. Toate devin din ce în ce mai importante, trebuie doar să concretizezi orice plan sau să-l monetizezi. Este momentul să pui accent și pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine și să acționezi. Din fericire, o să fii destul de susținut și în negocieri. Nu trebuie decât să adopți un plan bine pus la punct înainte să discuții cu șefii sau superiorii. În acest fel, până la 21 decembrie, te poți bucura și de resurse noi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Aproape că este evident că Săgetătorii sunt zodia favorizată a acestei perioade. La mulți ani! Pentru că Soarele face opoziție cu Marte și careuri cu Jupiter și Neptun, te bucuri de carismă, energie și vitalitate debordantă. Profită la maximum de această perioadă, pentru că ai un teren favorabil. Până la 21 decembrie, ar fi bine să decizi ce este autentic și ce este superficial în viața ta. Apoi, vei știi cum să-ți faci viața mai bună.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel