Oportunități financiare pentru Taur, Capricorn și Vărsător. Vești radicale pentru Rac, Scorpion și Pești

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop bani 2022. Următoarele luni vor aduce destule cutremure în sectorul financiar! 

Tot restul anului va fi marcat de tranzitul lui Marte prin Gemeni, mai ales după 30 octombrie, când va și retrograda. Jupiter se va întoarce în semnul Peștilor pe 28 octombrie. Nodul Sud rămâne deocamdată în Scorpion. Iar careul Saturn-Uranus se va mai petrece încă o dată. Când facem o medie aritmetică a acestor aspecte, ne rezultă o "inflamație" pe plan financiar. Și cum, de obicei, în primă fază, inflamația ne ajută să protejăm ceva, așa și astrele ne recomandă să începem să avem mai multă grijă de finanțele noastre. Să știți că nu este totul negru. Câteodată, o criză poate scoate din noi tot ce este mai bun. Așa că nu vă fie frică de riscuri, de a investi chiar dacă nu știți ce ne rezervă următorii ani. 

Un singur lucru nu trebuie uitat: să nu puneți toate ouăle într-un singur coș! Adică să alegeți câștigurile sigure, cele făcute în timp. 

Luna Plină in Taur(Eclipsa Totala de Lună) de pe 8 noiembrie 2022 ne va arăta efectele modului în care am cheltuit banii în 2022, atât la nivel personal, cât și național. Va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate.

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi. Nodul Sud în Scorpion este unul dintre cele mai sensibile noduri. 

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani, în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este o perioadă nemaopomenită pentru a găsi oamenii care să se ocupe de transformarea ideilor voastre în realitate și de gestionarea afacerilor. Nu neglijați investițiile în capitalul de imagine! Monetizarea va veni după ce veți câștiga încredere în propria persoană. Cu cât vă veți simți mai bine în pielea voastră, cu atât portofelele vă vor fi mai pline. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru început veți fi nevoiți să cheltuiți sume importante pentru casă și copii. Dar, pe urmă, Marte retrograd în casa a 5-a vă aduce la cunoștință că aveți multiple talente, idei și dorința de a vă cumpăra produse de calitate. Deci veți începe să ridicați ștacheta în absolut orice negociere pe care o veți duce. Astrele vor favoriza investițiile făcute cu banii primiți cadou sau moșteniți. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience