Oportunități clare pentru Berbec, Gemeni, Leu și Vărsător. Provocări serioase pentru Rac, Balanță și Taur. În luna iunie

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop lunar. Iunie beneficiază de tranzitele lui Marte și Jupiter în semnul Berbecului. 

Luna iunie are două tranzite marcante: Marte și Jupiter în semnul Berbecului. Dacă este să ne referim la mitologie, tatăl(Jupiter) își însoțește fiul(Marte) într-o competiție(Berbecul). Dacă este să ne referim la astrologie, acțiunea se întâlnește cu șansa în semnul noilor începuturi. Da, iunie poate fi o perioadă plină de furie, dar în același timp poate fi și luna în care îți dai seama ce nu merge în viața ta. Pentru că vei avea curajul să accepți și să îți asumi, Marte și Jupiter nu fac altceva decât să te ajute să începi o luptă menită să îți aducă un nou început. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. Cu Jupiter și Marte vei fi primul care va primi un cocktail de energie și încredere. Deci astrele sunt de partea ta dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă sau pur și simplu să o iei de la capăt!

Taur/ Ascendent în Taur

Vă simțiți amenințat, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. Trebuie să aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. Pentru tine, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Viața voastră va fi plină de petreceri, diverse evenimente, voluntariat, ieșiri în lume. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, vi se lărgește cercul de prieteni. Beneficiile lui Marte în semnul Berbecului sunt legate de zona socială unde veți putea să luați hotărâri care să vă uimească chiar și pe voi înșivă.  Veți fi preocupați de "următorul pas". Vor apărea noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău.

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience