„M-a rupt cu bătaia”. Omul cu Tourette, adevărul despre agresiunea de la metrou: „Nu știu dacă e suficient să îmi cer scuze”

Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Ungureanu, cunoscut sub numele de „Omul cu Tourette”, a dezvăluit, zilele trecute, că ar fi fost bătut grav la metrou, chiar de ziua lui de naștere, după ce a înjurat un om din cauza ticurilor provocate de sindromul de care suferă. Acum,  Omul cu Tourette a anunțat că întreaga poveste a fost doar o farsă.

Andrei Ungureanu este diagnosticat cu sindromul Tourette, o afecțiune caracterizată prin ticuri verbale, inclusiv repetarea unor cuvinte obscene. 

Zilele trecute, acesta a povestit pe rețelele de socializare cum a fost bătut la metrou, chiar de ziua lui de naștere, după ce un bărbat a crezut că îl înjură.  Acesta spune că va merge la IML pentru a scoate certificat medico-legal și va depune plângere la poliție.

„Am avut un tic în care am zis ‘hai la p@#%’ și unul s-a întors și m-a rupt cu bătaia. Începe să mă doară și nasul. Am primit bătaie pentru un tic în care am înjurat un tip. I-am făcut plângere, voi merge și la IML”, a declarat Andrei Ungureanu pe contul lui de Tik Tok.

 

La câteva ore distanță, Andrei Ungureanu, aka Omul cu Tourette, a făcut un anunț ce a luat pe toată lumea prin suprindere. Acesta a spus pe InstaStory că de fapt nu a fost bătut și că întreaga întâmplare a fost doar o farsă pentru un prieten. Andrei Ungureanu și-a cerut scuze fanilor săi, care se arătaseră foarte îngrijorați.

„După cum vedeți, fața mea nu are nimic. A fost o farsă pentru Cristi pe care cred că am dus-o puțin cam departe. (…) Cristi mi-a făcut, la un moment dat, o farsă și m-a speriat. Am vrut să pară credibilă farsa, de aceea am făcut și story-urile și am vorbit despre chestia asta pe TikTok și așa mai departe. Îmi pare rău că v-am făcut să vă îngrijorați și data viitoare, înainte să fac o chestie de genul, cred că o să mă gândesc de două-trei ori înainte de a face.

Îmi cer scuze. Nu știu dacă e suficient să îmi cer scuze și așa mai departe, dar în capul meu era ceva diferit, până am aflat că nu e ok și că am mers prea departe. Așa că, nu vreau să supăr pe nimeni, chiar dacă deja am supărat probabil și sunt bine, nu am fost bătut de nimeni', a spus tânărul, pe internet, potrivit Viva.

 

Andrei Ungureanu, victima anxietății. Cum trece „Omul cu Tourette” peste atacurile de panică

Andrei Ungureanu, cunoscut drept „Omul cu Tourette” a recunoscut că se confruntă cu stările de anxietate. Recent, acesta chiar a cerut ajutorul fanilor, pe rețelele de socializare. Într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Andrei Ungureanu a dezvăluit cum face față atacurilor de panică, dar și cât de mult l-a ajutat terapia. 

SPECTACOLA: Ți-ai obișnuit fanii cu energia pozitivă și vibe bun, dar în ultima perioadă ai recunoscut că te confrunți cu stări de anxietate. Cum te simți?

Andrei Ungureanu:  Într-adevăr, oamenii sunt obișnuiți cu energie bună, idea e că eu și când am stări de anxietate sau nu mă simt bine, încerc să am o energie pozitivă, cât de cât, ca să nu transmit mai departe, uneori merge, alteori nu. Pot să zic că mă simt ok, nici bine nici rău, undeva la mijloc.

 

SPECTACOLA: Ai spus că ai apelat la terapie. Cât de mult te-a ajutat?

Andrei Ungureanu:  Terapia m-a ajutat undeva la 30%, nu în totalitate. Încă fac și uneori merge, alteori nu, însă acum am început să fac și tratament medicamentos și rezultatele sunt mai bune, deoarece am o pauză de la simptome, cumva mă liniștește.

SPECTACOLA:Care a fost momentul în care ai simțit că ceva nu este în regulă cu tine? Ai mers și la medici?

Andrei Ungureanu: În legătură cu anxietatea și stările de panică, deja mă confrunt cu ele de aproximativ 10 ani, însă am avut momente bune, nu am stat constant în aceste stări. Dar da, am apelat la numeroși medici să verific dacă am o problemă fizică, nu neapărat psihică, deoarece eu simt și simptome fizice. Însă, din fericire, după teste și teste din punct de vedere organic sunt sănătos tun, psihicul trebuie lucrat.

 

Vezi aici continuarea interviului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel