Olivia Steer, amendată de CNCD, pentru o postare din timpul pandemiei: „Dacă te doare în cot că morţii sunt...”

Data publicării:
Sursa foto: Olivia Steer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Olivia Steer, Instagram

Olivia Steer a fost sancționată pentru anumite mesaje nepotrivite promovate în pandemie. 

Olivia Steer a intrat în atenția Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, după ce în timpul pandemiei a promovat anumite mesaje necorespunzătoare cu privire la vaccinare și la virusul COVID 19. Aceasta și-a exprimat de mai multe ori opinia cu privire la motivele pentru are oamenii nu ar trebui să se vaccineze, dar a promovat atât în mediul online, cât și în diferite emisiuni TV, diferite argumente non-pandemie. Se pare că soția lui Andi Moisescu nu a fost doar avertizată, și ci sancționată cu suma de 5000 de lei, potrivit click, după ce Colegiul Medicilor s-a autosesizat.

„Materialul conţinea, printre altele, o serie de afirmaţii de tipul 'Dacă te doare în cot că morţii sunt declaraţi toţi, în mod mincinos, morţi de covid, (...)! Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometaţi şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi'.

Colegiul Medicilor din România a considerat că, prin mesajul promovat, se aduce atingere dreptului la demnitate personală a unei categorii sociale distincte, în cazul de faţă fapta fiind îndreptată asupra medicilor”, a transmis Colegiul Medicilor din România.

Citește și: Olivia Steer a renunțat la sare și cafea. Ce schimbări a observat: „Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta”

Olivia Steer, amendată cu 5.000 de lei

În urma mesajelor controversate, Olivia Steer nu a rămas nepedepsită. Aceasta a primit o amendă în valoare de 5000 de lei, însă are posibilitatea de a contesta decizia în instanță, dacă are dovezi clare că nu ar exista motive pentru care să fie pedepsită.

„Acestea au fost argumentele pe care le-am înaintat către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, care a emis o decizie în favoarea CMR. Menţionăm că decizia stabileşte aplicarea unei amenzi contravenţionale în valoare de 5.000 lei, precum şi publicarea unui rezumat al hotărârii pe pagina de Facebook a părţii reclamate şi poate fi contestată în instanţă”, a mai transmis Colegiul Medicilor din România.

VEZI și: Olivia Steer, siluetă de adolescentă, la 46 de ani: „Soțul meu și-a scos iubita în oraș”. Cum s-a asortat vedeta cu Andi Moisescu FOTO

Cum suna postarea făcută de Olivia Steer

Olivia Steer a promovat aceste tipuri de mesaje în repetate rânduri, însă iată cum suna unul dintre ele.

„Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometati şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi, şi declaraţi, apoi, în mod cinic, morţi de Covid, nu veni la protest! Dacă te lasă rece că ţi se neaga dreptul de a protesta faţă de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale şi neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piaţă Universităţii! Daca ţi se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viaţă de cotizatii CASS, pentru afecţiunile cronice sau acute pe care le ai, ţi-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!Dacă ţi-ai pus două-trei măşti în fiecare zi pe faţă, te-ai dezinfectat pe mâini din oră în oră, ai făcut Covid şi acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni!Dacă nu înţelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunţat la isteria pandemică şi şi-au reluat viaţă normală, fără măşti şi fără distanţare şi fără ca incidenţa bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!“, spunea Olivia Steer la vremea aceea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel