Olivia Colman, rol important în filmul "Empire of Light', de la regizorul producției "1917"

Data publicării:
Olivia Colman, foto Instagram
Descriere foto: Olivia Colman, foto Instagram

Olivia Colman, nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru interpretarea sa în "The Father", va juca în viitorul film pe care Sam Mendes îl va scrie şi îl va regiza, după succesul pe care l-a avut cu "1917".

Proiectul, intitulat "Empire of Light', va reuni două dintre cele mai respectate nume din industria cinematografică: Colman aspiră să câştige o nouă statuetă, după ce a fost recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă în "The Favourite"(2018), în timp ce Sam Mendes a strâns de-a lungul carierei sale 33 de nominalizări la premiile Oscar şi 12 victorii, graţie unor filme ca "American Beauty".

Echipa va fi completată de Roger Deakins ("Blade Runner 2049"), ca regizor de imagine, cu care Mendes a mai colaborat la "Skyfall" şi "1917".

Singurul lucru care se ştie despre viitorul film este că va prezenta o poveste de dragoste, cu acţiunea plasată pe coasta de sud a Angliei în anii 1980, a informat marţi casa de producţie Searchlight, notează Agerpres.

Premiera viitorului lungmetraj este prevăzută pentru 2022.

Olivia Colman a primit laude din partea criticii pentru participarea sa alături de protagonistul principal, Anthony Hopkins, la "The Father", un film care tratează un subiect delicat, precum demenţa la vârstnici şi modul cum îi afectează pe cei din jurul lor.

Actriţa britanică a fost nominalizată pentru acest rol la Globurile de Aur, la BAFTA, la premiile Sindicatului Actorilor (SAG Award) şi la premiile Oscar



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel