Olimplia Melinte a răbufnit: „Îl rog eu mult să închidă muzica, să nu se mai uite la filme”

Data actualizării: | Data publicării:
Olimpia Melinte, foto Instagram
Descriere foto: Olimpia Melinte, foto Instagram

Atrița Olimpia Melinte, însărcinată în 4 luni, a răbufnit pe rețelele de socializare, după reacțiile din spațiul public la solicitările artiștilor de a fi susținuți de stat. 

Actrița din serialul Vlad le sare în apărare colegilor de breaslă și le cere acelora care critică solicitarea artiștilor de a fi incluși în planul Guvernului de ajutor social, să renunte la a se mai bucura de artă, dacă nu apreciază munca pe care o prestează un artist și nevoia acestuia de remunerare. 

 

„Tot mai multă lume își dă cu părerea despre soarta artistului în vremurile astea. Că de ce nu se reprofilează? Că cine are nevoie de artă în plină pandemie? De ce să îi ajutăm pe artiști? Să facă Uber, să trăiască cum pot. I-am pus “io” să se facă actori, cântăreți, pictori, dansatori, trebuia să-și aleagă o meserie de oameni serioși și să nu se mai plângă atât. Ce uită acești “oameni serioși” e că au fost și ei la spectacole, concerte, au dansat, au cântat, au iubit și și-au alinat poate suferința cu ajutorul artei. Cred că arta te poate ajuta să fii liber, tolerant, real și să ai curaj! Așa că cine crede că poate trăi fără îl rog eu mult să închidă muzica, să nu se mai uite la filme sau seriale și să lase literatura sau teatrul, chiar și așa online, pentru oamenii ăia mai puțin serioși care înțeleg și cred că artiștii au un loc în societate, că trebuie susținuți în vremurile astea, iar menirea lor e să transforme negrul din jur în nuanțe de gri”, a scris actrița pe contul său de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel