Olimpia Melinte, secretul unei căsnicii fericite: „Bunica avea o vorbă: Într-o familie trebuie să trageți amândoi la aceeași căruță

Data publicării:
Olimpia Melinte, foto Instagram
Descriere foto: Olimpia Melinte, foto Instagram

Olimpia Melinte are o căsnicie fericită și spune că sfaturile bunicii sale au ajutat-o să construiască o relație frumoasă cu soțul ei. 

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și se bucură de un succes imens în lumea cinematografiei românești. Olimpia Melinte, actrița din serialul „Vlad”, este mama a doi copii minunați, dar și o soție devotată. Vedeta spune că pune mare preț pe relația cu soțul ei și că amândoi trag „la aceeași căruță”, așa cum a sfătuit-o bunica ei. 

„Bunica avea o vorbă: «Într-o familie trebuie să trageți amândoi la aceeași căruță, nu unul hăis și altul cea» – cred că ăsta e răspunsul cel mai simplu”, a povestit actrița într-un interviu pentru revista Unica.

Mai mult, vedeta spune că secretul căsniciei sale este susținerea și comunicarea. Cei doi se încurajează în toate planurile și știu cum să rezolve problemele atunci când apar. 


 „Constantin mi-a susținut mereu visurile, iar eu am făcut același lucru pentru el. Am ajuns să ne înțelegem din priviri, felul în care comunicăm și cât suntem de tenace fiecare pentru a ne duce mai departe pasiunile ne-a unit foarte mult, chiar dacă lucrăm în domenii diferite. Râdem mult împreună, ne facem planuri cu același entuziasm ca în facultate și, chiar dacă mai apar și nori, avem grijă să vorbim și să înțelegem de unde vin și de ce se strecoară uneori în relația noastră”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 


Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Olimpia Melinte

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Olimpia Melinte a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Olimpia Melinte: Să joc în filmul Titanic.


2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Olimpia Melinte: Am tăiat firul de la telefon ca să nu sune învățătoarea acasă, după ce făcusem o trăsnaie la școală.


3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Olimpia Melinte: M-aș ține de cursurile de chitară din liceu.


4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Olimpia Melinte: Frica de ai pierde pe cei dragi.


5. SPECTACOLA:  Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Olimpia Melinte: Je veux, Zaz.

Citește aici cum a răspuns vedeta la toate cele 20 de întrebări din Oracolul vedetelor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel